Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ

Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ, απαγορεύθηκε η συμμετοχή του σωματείου Α.Ε. Μενιδίου στο πρωτάθλημα ανδρών Β' κατηγορίας, με τις προβλεπόμενες από τον Κ.Α.Π. κυρώσεις και την σχετική προκήρυξη της ΕΠΣΑΝΑ.
Βάσει του σκεπτικού της απόφασης, επειδή ο αγώνας του πρωταθλήματος juniors Α.Ε. Μενιδίου - Θύελλας Ραφήνας (25/11) δεν τελέσθηκε, με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας Α.Ε. Μενιδίου διότι δεν προσήλθε να αγωνισθεί χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ της Θύελλας Ραφήνας με 3-0 τέρματα και 3 βαθμούς υπέρ.
Η Α.Ε. Μενιδίου τιμωρήθηκε με μειον τρεις (-3) βαθμούς, από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα και χρηματικό πρόστιμο 100 €.
Το σωματείο Α.Ε. Μενιδίου που μετέχει και στο πρωτάθλημα juniors, δεν κατήλθε να αγωνισθεί συνολικά σε τρεις αγώνες της ίδιας αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, ήτοι την 4-11-2012, την 11-11-2012 και την 25-11-2012, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος ανωτέρας βίας, οπότε θεωρείται ότι αποχώρησε με τη θέλησή του και δεν μπορεί να επανέλθει στους αγώνες του πρωταθλήματος αυτού.
Στην περίπτωση αυτή, δηλαδή της αποχώρησης από πρωτάθλημα υποδομών (juniors), εκτός από τις ποινές που επιβάλλονται στις ομάδες και προβλέπονται από τον ΚΑΠ, επιβάλλεται και χρηματικό πρόστιμο 100 € για κάθε μία από τις αγωνιστικές που απομένουν, μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.
Επίσης, απαγορεύεται η συμμετοχή του σωματείου Α.Ε. Μενιδίου στο οικείο πρωτάθλημα ανδρών με τις προβλεπόμενες από τον ΚΑΠ κυρώσεις (άρθρα 17& 1 στ, εδ γ, 6 παρ.10 και άρθρο 12 & 12 β της προκήρυξης της ΕΠΣΑΝΑ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money