Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0-2











Παίζοντας με αντεπιθέσεις, ο Διόνυσος πήρε πολύτιμη νίκη στη Νέα Μάκρη από τον τοπικό Εθνικό με 2-0.
Στο 17’ ο Καρατσίκος έκανε σέντρα και ο τερματοφύλακας Πυκνής έχασε την μπάλλα μέσα από τα χέρια του, με αποτέλεσμα ο Παξιμάδης με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ (0-1). Το υπόλοιπο α’ ημίχρονο κύλησε αμφίρροπο με ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων. Στο 20’ ο Εθνικός είχε σουτ εκτός περιοχής του Αλτιπαρμάκη μόλις άουτ, όπως και στο 37’ με κτύπημα φάουλ του Ζιάγκου.
Ο Διόνυσος «απάντησε» στο 45’ με τετ α τετ του Γκάγκου, που πλάσαρε άουτ! 
Στο β’ μέρος ο Εθνικός έπαιξε σχεδόν μονότερμα τον Διόνυσο αλλά η κεφαλιά του Χρ. Παπαδόπουλου στο 46’ έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης, ο Ελευθερίου είχε νέα κεφαλιά για γκολ, αλλά απομάκρυνε ο Κουτσογιάννης.
Στο κόρνερ που ακολούθησε (47’), ο Ζιάγκος έπιασε κι άλλη κεφαλιά από πολύ καλή θέση, άουτ… Μέχρι το τέλος σχεδόν του αγώνα, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν 4-5 καλές ευκαιρίες -κυρίως με τον Ζιάγκο- αλλά καμία δεν βρήκε …στὀχο. Κατέληξαν όλες άουτ.
Από την άλλη πλευρά, όμως, ο Διόνυσος κατάφερε να σημειώσει το 0-2 στο 86’, όταν από λάθος του Παπαδόπουλου, ο Δρόσος έγινε κάτοχος της μπάλλας και πλάσαρε εύστοχα τον Καραλή!
Στο τέλος, παίκτες και παράγοντες του Εθνικού παραπονιόντουσαν στον διαιτητή, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να τους είχε δώσει δύο πέναλτυ! 
Καλή η διαιτησία του Κωνσταντόπουλου και των βοηθών του Γουρνιά και Πανούτσου.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Πυκνής (28’ Καραλής), Αηδόνης (46’ Βιβικίδης), Αζάλ, Ελευθερίου, Παπαδόπουλος, Χατζόπουλος, Σπανομαρίδης, Αλτιπαρμάκης, Ζιάγκος, Μαγγίνας, Μποϊμπέι (62’ Θ. Στεφανίδης).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Λιάσκας, Ζωγόγιαννης, Κουτσογιάννης (89’ Κοπελάκης), Γκέσουρας, Χριστοδούλου, Δρόσος, Γεροβασίλης (56’ Μαρώλιας), Καρατσίκος, Γκάγκος (59’ Κολέτσος), Παξιμάδης, Ραυτακόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money