Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2-3

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Λαυρεωτικής, που αποδεικνύει την καλή δουλειά που κάνει ο Δημήτρης Τσιαούσης στην ομάδα, με ντόπιους παίκτες. Η Σταμάτα έχασε την ψυχραιμία της επειδή παρ’ ότι προηγήθηκε 2-1 στο σκορ, δεν κατάφερε να διαχειρισθεί επαρκώς ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι στο μικρό γήπεδο της Άνοιξης, που δεν είχε την κατάληξη που ήθελαν οι παίκτες και οι παράγοντές της…
Το 0-1 έγινε από την ευέλικτη επίθεση των φιλοξενουμένων (20’), με σκόρερ τον Μιχαηλίδη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) με αμφισβητούμενο πέναλτυ στο 44’ που εκτέλεσε ο Οικονομόπουλος και προηγήθηκαν 2-1 με τέρμα του Τζινχίρια στο 55᾿.
Όμως η κούραση των παικτών της Σταμάτας και η πίεση της Λαυρεωτικής έφεραν ισορροπία και ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε 2-2 στο 69’ καθώς είχε αποβληθεί από τους γηπεδούχους και ο Κόστα στο 63' με δεύτερη κίτρινη κάρτα!
Το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε υπέρ των φιλοξενουμένων στο 92’ με πέναλτυ που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος, κάτω από τις αδικαιολόγητες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί της Σταμάτας, κι επιχείρησαν να επιτεθούν στον διαιτητή Γιαλούρη! Σύμφωνα με όσα έγραψε στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής, προσπάθησαν να τον απωθήσουν (ουσιαστικά τον πήγαν καροτσάκι) και τον έβρισαν με ακατονόμαστες εκφράσεις…
Καλή ήταν η διαιτησία του Γιαλούρη και των βοηθών Τζάλλα και Κωστάρα.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Ζινχίρια, Μπόρας, Λιόλιος (87' Δημούδης), Ντιούφ, Κόστα, Δεσύλλας (58' Κριεμάδης), Μπερμπάντης, Οικονομόπουλος, Χ. Τσεβάς.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Δρογγίτης (78' Ιατρού), Παπαγεωργίου, Παπακωσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τζώρας, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Γκαβέρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money