Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-2














Η καταπληκτική προσπάθεια του Ολυμπιακού είχε τελικά αποτέλεσμα! Με 10 παίκτες από το 70’ η ομάδα του Αγίου Στεφάνου κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι, να πάρει πολύτιμη νίκη και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου και οι αντίπαλοι παίζοντας με χαμηλούς ρυθμούς, είχαν από ένα σουτ στις εστίες. Το ματς «άνοιξε» στο β’ μέρος, όταν οι γηπεδούχοι διεκδίκησαν και πήραν αρχικά την πρωτοβουλία στις κινήσεις και ύστερα από έντονα πιεστική τακτική, κέρδισαν πέναλτυ στο 68’ (και αποβολή του Μεταλληνού για το φάουλ στη συγκεκριμένη φάση), που μετέτρεψε σε γκολ ο Παπακωνσταντίνου (1-0).
Ενώ όλοι περίμεναν τα Γλυκά Νερά να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, φαίνεται ότι επηρεάσθηκαν από την αλλαγή του Κάππου, κι έχασαν σιγά – σιγά το κέντρο (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Μπούρμπουλα), καθώς η είσοδος του Φιλλή και του Ράλλη στον αγώνα από πλευράς Ολυμπιακού, έδωσε νέα δύναμη στους φιλοξενούμενους! Έτσι, στο 73’ ο Σουσούνης με δυνατό σουτ από πλάγια θέση «τρύπησε» τον Τσούκα, που δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλλα, η οποία κατέληξε στα δίκτυα του (1-1).
Η διάθεση των φιλοξενουμένων συνεχίσθηκε έντονα διεκδικητική, με αποτέλεσμα να γίνει μια φοβερή φάση μπροστά στην εστία του Τσούκα (82’), με αλλεπάλληλα σουτ παικτών του Ολυμπιακού που αποκρούσθηκαν όπως-όπως από αμυντικούς των γηπεδούχων. Πάντως, στο 84’ τα Γλυκά Νερά παραλίγο να προηγηθούν πάλι, με κεφαλιά του προωθημένου Τσαλδάρη σε σέντρα του Γάσπαρη αλλά ο εξαιρετικός τερματοφύλακας Χανδρινός, πετάχθηκε στην γωνία του και απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ!
Το 1-2 γράφηκε στο 89’ με εκπληκτική κεφαλιά του έμπειρου και ιδιαίτερα αγωνιστικού Σουσούνη, σε σέντρα του Αθανασόπουλου, παρά την προσπάθεια του Τσούκα…  
Ήταν μια σχεδόν απίστευτη ανατροπή, που θα θυμούνται σίγουρα για πολύ καιρό οι παίκτες και οι φίλοι του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου. Τα Γλυκά Νερά ουσιαστικά αυτοκτόνησαν!
Καλή η διαιτησία του Αρ. Γαλάνη και των βοηθών του Πολυχρονιάδη και Β. Τζαφόλια.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Δ. Παπάζογλου, Χ. Αντωνόπουλος (85' Γ. Παπάζογλου), Τσαλδάρης, Κοτροζίνης, Στέλλας, Κάππος (63' Φ. Αντωνόπουλος), Μπούρμπουλας, Καλούδης (52' Λουκής), Παπακωσταντίνου, Γάσπαρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταλληνός, Τσιούμας, Ευαγγελινός (73' Ράλλης), Μπερμπάντης, Κολώνης, Τσέλια, Λέκκα (62' Φιλλής), Τσουμάνης (89' Σταυρόπουλος), Αθανασόπουλος, Σουσούνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money