Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 3-1











Το βαρετό και ανούσιο πρώτο ημίχρονο που έληξε 0-0, διαδέχθηκε ένα β’ ημίχρονο, που παίχθηκε γρήγορο, εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, με πολλές φάσεις και 4 γκολ.
Όλα άλλαξαν όταν οι φιλοξενούμενοι «τόλμησαν» να προηγηθούν στο 67’ με κοντινό πλασέ του Παππά. Οι γηπεδούχοι αφυπνίσθηκαν και με την προώθηση του Παπαγεωργίου στην επίθεση, απέκτησαν ρυθμό, αναστάτωσαν την αντίπαλη άμυνα και με τον Κώστα Παπαδόπουλο σε πολύ καλή ημέρα, πέτυχαν 3 τέρματα που σφράγισαν τη νίκη τους! 
Ο Παπαδόπουλος σημείωσε χατ-τρικ: Στο 73’ ισοφάρισε 1-1 με δυνατό πλασέ, μετά από κάθετη πάσα του Παπαγεωργίου. Στο 77’ έκανε το 2-1 με απευθείας κτύπημα φάουλ και στο 86’ πραγματοποίησε το 3-1, με κοντινό πλασέ ύστερα από λάθος του τερματοφύλακα. Υπήρξε διαμαρτυρία των φιλοξενουμένων ότι η μπάλλα δεν πέρασε την γραμμή τέρματος, αλλά το γκολ μέτρησε με υπόδειξη του βοηθού, ο οποίος ήταν βέβαιος για την απόφασή του.
Διαιτητές: Α. Γαλάνης, Γουργιώτης και Παπαδιώτης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Δρογγίτης (72' Γκαβέρας), Παπαγεωργίου, Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τζώρας (87' Χασιώτης), Μιχαηλίδης, Κωσταντινίδης (60' Ιατρού), Παπαδόπουλος.
ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Θεμελίδης, Αντάρτης (46' Μοσχονάς), Ροδίτης, Διακρούσης, Μανταλόζης, Πολυχρονιάδης, Παππάς, Λ. Μαντακίδης, Διγενής, Π. Μαντακίδης (79' Μπελαλής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money