Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 4-2













Ο Αχιλλέας σημείωσε γηπεδούχος σημαντική νίκη επί του αξιόμαχου Σαρωνικού με 4-2. Η έλλειψη ωριμότητας στο παιχνίδι των φιλοξενουμένων (κυρίως από πλευράς του τερματοφύλακα Καραλή) και η επιμονή των γηπεδούχων να κερδίσουν το παιχνίδι στη βάση προσωπικοτήτων, επέτρεψε στους γηπεδούχους να «γυρίσουν» και να «κερδίσουν» το ματς.
Ο Σαρωνικός προηγήθηκε (0-1) με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (χέρι αμυνομένου) του Αλεξίου στο 28’, κι έχασε δύο ακόμη κλασικές ευκαιρίες με τον Χαρίτο, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Γρήγορα, πάντως, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φούντα στο 35’. Η δημιουργία κλίματος εκνευρισμού από πλευράς Αχιλλέα, έπιασε τόπο στους άπειρους παίκτες των φιλοξενουμένων!
Έτσι, πάλι με «στημένη» φάση προηγήθηκε (2-1) ο Αχιλλέας, όταν ο μόνιμος εκτελεστής των φάουλ Φούντας, βρήκε τον στόχο στο 57’, περνώντας την μπάλλα πάνω από το τείχος. Στο φάουλ υπέπεσε ο Β. Καραγιάννης, ο οποίος «έσπασε» τη μύτη του στη φάση αυτή και αντικαταστάθηκε λίγο αργότερα.
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον ρυθμό τους και στο 78’ κέρδισαν πέναλτυ, σε χέρι εντός περιοχής του Γκίνη, που μετέτρεψε σε γκολ –πετυχαίνοντας χατ τρικ- ο Φούντας! Οι φιλοξενούμενοι παρ’ ότι έμειναν με 10 παίκτες στο 80’ λόγω αποβολής του Αλεξίου (κτύπησε αντίπαλο), αντέδρασαν και κατάφεραν με διαγώνιο σουτ του Χαρίτου στο 85’ να μειώσουν 3-2 και να πιέσουν μαζικά για την ισοφάριση.
Όμως, ο πιο έμπειρος Αχιλλέας, στην εκπνοή του παιχνιδιού σημείωσε το 4-2 με σκόρερ τον Σταματόπουλο, πανηγυρίζοντας μια ακόμη επιτυχία, που τον φέρει ως τον επικρατέστερο διεκδικητή της πρώτης θέσης της βαθμολογίας του ομίλου, την οποία –έτσι κι αλλιώς- ήδη κατέχει!
Πολύ καλή η διαιτησία (Σπίθας, Δ. Τζαφόλιας και Κ. Ντόστης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ματσούκας, Αβραμόπουλος, Σιαδήμας, Σταυρόπουλος, Μπούσκος, Τσάκαλος (62′ Πλιάτσικας), Καπλάνης, Φούντας (90’ Νάστος), Καββαδάς, Ροπόκης, Σταματόπουλος.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Λ. Καραγιάννης, Χ. Κετέογλου, Β. Καραγιάννης (60’ λ.τρ. Τσούνης), Γκίνης, Ζουμπουρλής (62’ Χατζημιχαηλίδης), Ι. Κετέογλου, Αλεξίου, Κερμέζο, Χαρίτος, Μπούκης (46’ Ραφαηλίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money