Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1-1

Μόλις έχει ισοφαρίσει 1-1 ο Χαρικιόπουλος και πανηγυρίζει.
Άτεχνο παιχνίδι, χωρίς ποιότητα, έγινε στην κοινή έδρα των δύο ομάδων και η ισοπαλία ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο υπερείχε κάπως ο Γέρακας και στο β’ μέρος ο Νικηφόρος είχε την πρωτοβουλία μέχρι το 75’, οπότε η κούραση τον έκαμψε και οι σφριγηλοί παίκτες του Γέρακα ξαναπέρασαν στην επίθεση αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Το σκορ (0-1) άνοιξε στο 9’ ο Γέρακας, με κεφαλιά του Δημητριάδη, που απέκρουσε μέσα από την γραμμή τέρματος (τουλάχιστον 30 εκατοστά του μέτρου) με νέα κεφαλιά ο αμυντικός Χαβενετίδης και σωστά υπέδειξε ο βοηθός.
Οι θεωρητικά γηπεδούχοι του Νικηφόρου κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1) στο 29’ με μακρινή σέντρα-σουτ από πλάγια του Χαρικιόπουλου, αφού η μπάλλα αναπήδησε μπροστά από τον Γαβαλά και «καρφώθηκε» ψηλά, στο πλάι των δικτύων του!
Ο Γέρακας προσπαθούσε συνεχώς για το καλύτερο αλλά ό,τι σέντρα ή σουτ κι αν επιχειρούσε παίκτης του, δεν είχε καμία τύχη!
Ο Νικηφόρος μπήκε πιο δυνατά στο β’ 45λεπτο και σιγά-σιγά, πήρε το κέντρο και οργάνωσε καλές επιθέσεις. Στο 48’ φοβερό κτύπημα φάουλ του Παπαβασιλείου απέκρουσε εκπληκτικά ο Γαβαλάς, λίγο αργότερα ο Βαζέχα μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφερε να τον πλασάρει και στο 60’ ο Παπαβασιλείου είχε διαγώνιο πλασέ που έστειλε την μπάλλα χαμηλά στη δοκό!
Από το 70’ οι παίκτες του Νικηφόρου άρχισαν να κουράζονται, οι νεαροί του Γέρακα βγήκαν σε αρκετές γρήγορες αντεπιθέσεις αλλά …αποτέλεσμα μηδέν!
Πολύ καλή η διαιτησία του Μανιώτη και των βοηθών του Μπουξμπάουμ (πολύ παρατηρητικός και πάντοτε στην ευθεία των φάσεων, είδε καθαρά το γκολ του Δημητριάδη) και Καζά.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Νικολάου, Αντεριώτης, Χαβενετίδης, Νάτσης, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Βεντούρης (68’ Κανελλόπουλος), Ταφιλάι, Αποστολόπουλος, Βαζέχα, Χαρικιόπουλος (78' Παπαδόπουλος).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Καρλατήρας, Δημητριάδης, Καλλής, Γεωργόπουλος, Δελάρδας, Μπερέτης, Βάρδας, Δ. Πελέκης (70’ Κρητικός), Μουσαράι (60' Βούρλας), Μαργέτης (69' Τσαδήμας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money