Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΩΡΩΠΟΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-0

Η «λευκή» ισοπαλία ήταν αποτέλεσμα της ισοδυναμίας των ομάδων, που διατήρησαν την υπεροχή στις κινήσεις ανά ημίχρονο περίπου.
Οι φιλοξενούμενοι στο α’ μέρος έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κοβάνη (προ κενής εστίας έστειλε την μπάλλα άουτ) και τον Σκεντούλη (σουτ άουτ από κοντινή θέση). Άτυχοι στην τελική προσπάθεια στάθηκαν και οι Μπερτσιάς, Ντρένοβα, Καρακάσης!
Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν άλλη μια φορά προβλήματα τραυματισμών! Πρώτα με τον Γκλιάτη, που υπέστη θλάση και αντικαταστάθηκε από τον ανέτοιμο λόγω προηγούμενου τραυματισμού Κατερίνη (35'), αλλά και του έτερου αμυντικού Βούσουλα, στο ημίχρονο.
Ο προπονητής του Ωρωπού Μιχάλης Βλάχος γύρισε τον Αλούση σε θέση στόπερ και πέρασε τους Στεφανή και Σωτηρόπουλο (που προέρχονταν κι αυτοί από τραυματισμό) σε επιθετικό ρόλο. Έτσι, στο β’ ημίχρονο ο Ωρωπός πήρε πρωτοβουλία και είχε σημαντική κατοχή της μπάλλας, ειδικά μετά το 60'. Μέχρι το σημείο εκείνο πάντως, ο Παλληνιακός είχε κι άλλες δύο καλές στιγμές (πάλι σε σουτ των Κοβάνη και Σκεντούλη), αλλά ο τερματοφύλακας Βασιλειάδης υπερασπίσθηκε επάξια την εστία του με δύο ωραίες αποκρούσεις.
Μετά το 60' ο Ωρωπός πίεσε και είχε ευκαιρίες με τον Σωτηρόπουλο, από κοντινή θέση να μην μπορεί να κερδίσει τον Χριστοφιλέα και λίγα λεπτά αργότερα πάλι με τον Σωτηρόπουλο, το σουτ του οποίου έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι «ζωντάνεψε» και στο φινάλε, ο Μπερτσιάς έχασε καλή ευκαιρία στο 85’ και στο 90’ έγινε η καλύτερη φάση του αγώνα, όταν ο Σωτηρόπουλος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλλα σταμάτησε στο δοκάρι του Χριστοφιλέα.
Πολύ καλή η διαιτησία των Σπίθα, Μπουξμπάουμ, Μόσχου.
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Αποστολάκης, Ανυφαντής, Βούσουλας (46’ Στεφανή), Γκλιάτης (83’ Κατερίνης), Μέγας, Παπαγεωργίου, Αποστολόπουλος, Κρομμύδας (47’ Σωτηρόπουλος), Αλούση, Τσιπλακίδης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:  Χριστοφιλέας, Π. Μπούρας (69’ Κουτσούκος), Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Η. Μπούρας, Ντρένοβα, Σκεντούλη, Παπασαράντος (88’ Κούνας), Μπερτσιάς, Κοβάνης (75’ Αναστασίου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money