Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΩΡΩΠΟΣ 2-2













Ο Αήττητος Σπάτων «αυτοκτόνησε» χαρίζοντας την ισοπαλία στον Ωρωπό με 2-2! Μέχρι το 87’ λεπτό δεν υπήρχε θέμα συζήτησης για την ομάδα που θα κέρδιζε το παιχνίδι! Η ομάδα των Σπάτων προηγείτο 2-0 και διατηρούσε εμφανή υπεροχή σχεδόν σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.
Όμως ο Ωρωπός, ομάδα που συνηθίζει τις ανατροπές, κατάφερε να κερδίσει δύο πέναλτυ στο 87’ και στο 91’ και να ισοφαρίσει (με δύο κτυπήματα του Αλούση), αφήνοντας τους πάντες …«αγάλματα»!
Μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς, ο Αήττητος είχε απίστευτη ευκαιρία να πετύχει γκολ, όταν σε σέντρα του Μασκλαβάνου, ο Μητσιώνης βρέθηκε μόνος του μπροστά στον τερματοφύλακα Βασιλειάδη αλλά το σουτ που εξαπέλυσε έστειλε την μπάλλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι! Στο 23’ ο Μητσιώνης πετάχθηκε σε κόρνερ του Φράγκου και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ (1-0).
Το α’ ημίχρονο προσέφερε ακόμη μερικές καλές φάσεις στους θεατές. Ο Ωρωπός είχε μερικά καλά «στημένα» κτυπήματα, που απέκρουσε η άμυνα των γηπεδούχων (κυρίως ο Καλούδης) ενώ 4-5 ευκαιρίες είχε και ο Αήττητος, χωρίς όμως τελική πάσα για γκολ…
Στο β’ μἐρος του αγώνα, οι γηπεδούχοι διατήρησαν σχεδόν καθολική υπεροχή και πέτυχαν το 2-0 με τον Κολάνγκη στο 53’. Με χαμένες σημαντικές ευκαιρίες του Αήττητου στη συνέχεια, χωρίς ουσιαστική απάντηση από τον Ωρωπό, κανείς δεν φανταζόταν τον χαμό που επρόκειτο να συμβεί στο τελευταίο δεκάλεπτο!
Στο 85’ απεβλήθη από τον αγωνιστικό χώρο ο τεχνικός του Ωρωπού Μιχάλης Βλάχος, επειδή διαμαρτυρόταν συνεχώς στον διαιτητή και 87’ ο στόπερ Μπαρμπαρούσης έκανε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Αλούση, μειώνοντας σε 2-1. Στη φάση του πέναλτυ, διαμαρτυρήθηκε στον βοηθό διαιτητή βρίζοντας, ο Μπαράκος, που ήταν στον πάγκο των γηπεδούχων, παρότι είχε αντικατασταθεί αρκετά λεπτά νωρίτερα. Με παρέμβαση του διαιτητή απεβλήθη κι αυτός (88’).
Καθώς το παιχνίδι έβαινε στη λήξη του (91’) ο Ωρωπός κέρδισε και δεύτερο αναμφισβήτητο πέναλτυ (τράβηγμα φανέλας επιθετικού από αμυντικό εντός περιοχής), το οποίο εκτέλεσε πάλι ο Αλούση με επιτυχία, ισοφαρίζοντας 2-2!
Πολύ καλός ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος και οι βοηθοί Δ. Τζαφόλιας και Πολυχρονιάδης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Μαγκουσοχατζάκης, Μαγκλάρας, Καλούδης, Μπαρμπαρούσης, Μασκλαβάνος (80’ Λάππας), Φράγκος, Κολάνγκη, Φυτιλής, Μπαράκος (60′ Καρόκης), Μητσιώνης.
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Αποστολάκης, Ανυφαντής, Κρομμύδας (46’ Κατερίνης), Σωτηρόπουλος, Μέγας, Αποστολόπουλος, Παπαγεωργίου, Στεφανή, Αλούση, Τσιπλακίδης (55’ Νουόμπα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money