Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗ

Ο Δημήτρης Βελτανιώτης στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της 7/11, δήλωσε πριν αποχωρήσει από την θέση του προέδρου: «Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για την καλή συνεργασία που είχαμε στο διάστημα της προεδρίας μου.
Με την ευκαιρία που μου δίνεται, σας παρακαλώ όλους να κάνετε ένα βήμα πίσω από τα “θέλω σας” για το καλό της Ένωσης και των σωματείων της».

Είχε προηγηθεί δήλωση παραίτησης των κ.κ. Χρυσάφη και Δεστούνη από τα αξιώματα και τις θέσεις ευθύνης που κατείχαν. Στην εξέλιξη της συζήτησης, δεν επέμειναν στις παραιτήσεις τους, περιμένοντας μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, να συζητήσουν με τον νέο πρόεδρο κ. Παπαμακάριο ώστε να διευκολυνθεί η λειτουργία της Ένωσης.

* Οι ακριβείς -βάσει πρακτικών- δηλώσεις του κ. Βελτανιώτη, έχουν ως εξής:
"Επειδή πάντα πίστευα στην συνεργασία και στην ομαδική λειτουργία του Δ.Σ. από την αρχή, πρότεινα στις Επιτροπές όλους τους συμβούλους, πιθανόν αδικώντας κάποιους. Παρόλα αυτά, οι οριακές πλειοψηφίες δεν μου έδωσαν την δυνατότητα να λειτουργήσω όπως θα ήθελα.
Επειδή δεν μπορώ να θέσω τον δικό μου εγωισμό πάνω από το συμφέρον της Ένωσης και όλων των συνισταμένων (παρατηρητών, διαιτητών, ιατρών), αποφάσισα να θέσω την παραίτησή μου και παρακαλώ να γίνει δεκτή.
Θα συνεχίσω σαν απλό μέλος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου".
Επίσης, στην δευτερολογία του, ο κ. Βελτανιώτης είπε: "Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τις τοποθετήσεις τους και σας παρακαλώ να κάνετε ένα βήμα πίσω από τα θέλω σας ώστε να γίνουμε πραγματικά το Διοικητικό Συμβούλιο ένα σώμα, για το καλό της Ένωσης. Θα παρακαλέσω τους συναδέλφους που παραιτήθηκαν από τις Επιτροπές  και τις θέσεις τους, να ανακαλέσουν, ώστε ο νέος πρόεδρος, αφού μιλήσει και συνεργαστεί, να φέρει τις όποιες αλλαγές στο Δ.Σ.".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money