Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΩΡΩΠΟΣ: ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Με νέο προπονητή τον Μιχάλη Βλάχο θα συνεχίσει την πορεία του ο Ωρωπός. Η σχετική συμφωνία κλείσθηκε χθες Τετάρτη 7/11, και η ανάληψη καθηκόντων ήταν άμεση, ώστε να έχει την ευθύνη της ομάδας ο νέος τεχνικός, στο δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος της προσεχούς Κυριακής με τον (τιμωρημένο) Κεραυνό Κερατέας, στο γήπεδο της Αγίας Άννας Αχαρνών.
Ο Μιχάλης Βλάχος είναι σήμερα 45 ετών και τον θυμόμαστε όλοι οι παλαιότεροι φίλοι του ποδοσφαίρου, ως βασικό παίκτη της ΑΕΚ αλλά και του Ολυμπιακού αργότερα. Ήταν 10 φορές διεθνής με την εθνική ανδρών και έχει κατακτήσει τίτλους πρωταθλημάτων και κύπελλα, κυρίως ως παλαιά δόξα της ΑΕΚ!
Έχει αγωνισθεί ακόμη στο εξωτερικό (στην Αγγλία με Πόρτσμουθ και Γουώλσωλ) και στην Ελλάδα, με τις φανέλες του Απόλλωνα Αθηνών, του Ιωνικού Νικαίας και του Αγίου Δημητρίου.
Ως προπονητής, έχει εργασθεί περισσότερο σε ομάδες Δ’ εθνικής, όπως η Χαλκίδα, ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, ο Ολυμπιακός Λαυρίου, ο Περαμαϊκός, ο Απόλλων Ερέτριας, ενώ είχε κι ένα σύντομο πέρασμα από τον Παλλαυρεωτικό. Ο Μιχάλης Βλάχος ανήκει στο προπονητικό τημ των ακαδημιών της ΑΕΚ και είναι υπεύθυνος της ομάδας παίδων της ΑΕΚ Κ-15.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money