Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Ν. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Επιστολή παραίτησης από την θέση του προέδρου στο Δ.Σ. του Α.Ο. Γλυκών Νερών, μας κοινοποίησε ο Νίκος Καραγιάννης. Η ξαφνική εξέλιξη στα διοικητικά του συλλόγου, δημιούργησε αναστάτωση και υπάρχουν αλυσιδωτές αντιδράσεις στις αλλεπάλληλες συναντήσεις των μελών του Δ.Σ. που προσπαθούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής του απερχομένου προέδρου:

Γλυκά Νερά 4/11/2012
Αγαπητοί φίλοι του ποδοσφαίρου, σήμερα πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από το αξίωμα του προέδρου του Α.Ο. Γλυκών Νερών.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σ’ αυτή την ενέργεια, ανταποκρίνονται σε μία μόνο λέξη: Ομάδα.
Ομάδα, θεωρείται μια συγκέντρωση ανθρώπων με ξεκάθαρο και κοινό σκοπό. Αυτό, όμως, που ξεχωρίζει την τυπική ομάδα από τη μάζα(γιατί και μια συγκέντρωση και διαδήλωση έχει ξεκάθαρο και κοινό σκοπό), είναι η κοινή ευθύνη και η ισχυρή αλληλεξάρτηση και αλληλεπίδραση, χαρακτηριστικά που λείπουν από την απλή συγκέντρωση ανθρώπων (άτυπη ομάδα).
Τα μέλη μιας ομάδας θεωρούν τους εαυτούς τους ως μια ξεχωριστή οντότητα, με διακεκριμένα όρια και ιδιότητες από τις άλλες ομάδες, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα το ομαδικό συμφέρον παρά το ατομικό, ενώ οι ατομικοί στόχοι ταυτίζονται σε μεγάλο βαθμό με τους ομαδικούς. Το άτομο έχει ανάγκη να εντάσσεται σε μια ομάδα και να ταυτίζεται με αυτή, ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του, να αισθάνεται ασφάλεια, δύναμη, κοινωνικό κύρος και αυτοεκτίμηση, να επικοινωνεί με άλλα άτομα με τις ίδιες πεποιθήσεις, να ξεχωρίζει από το πλήθος και να αποκτά γνώσεις και πληροφορίες.
Σε αντάλλαγμα, το κάθε μέλος προσφέρει στην ομάδα εργασία, γνώσεις και δεξιότητες, καθώς και συμπεριφορές στήριξης και ενίσχυσης της ομαδικής συνοχής. Τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια ομάδα είναι η συνοχή, η δομή και η ιεραρχία, η κοινή ταυτότητα (δυστυχώς όλα τα παραπάνω δεν έγιναν πραγματικότητα).
Μέσα από την επιστολή αυτή, θέλω να ευχαριστήσω τους παρακάτω, που με βοήθησαν και με στήριξαν στο δύσκολο αυτό έργο του προέδρου.
Τον Δήμο Παιανίας, την ΕΠΣΑΝΑ, τον Πέτρο Μπόντζο, τον Ευγένιο Τσέρτο, τον Γιάννη Καδιανάκη, τον Γιάννη Τεριλίδη και τον Γιώργο Αθανασιάδη, που με τίμησε με την παρουσία του στην ομάδα.
Και φυσικά, το Δ.Σ. του Α.Ο. Γλυκών Νερών. Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και ένα μέλλον που σίγουρα ανήκει στα παιδιά, και όλοι μας πρέπει να επενδύσουμε σε αυτά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας, που παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι, μας στήριξε.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μας, που με βοήθησαν στο έργο αυτό και πιστεύω ακράδαντα στις δυνατότητες και το ταλέντο τους.
 
Για πάντα φίλαθλος
Νίκος Καραγιάννης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money