Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 1-2

Ασταμάτητη η Δόξα Αγ. Άννας ξεπέρασε και το εμπόδιο των πολύ καλών Καλυβίων με 2-1. Η ομάδα του Δημήτρη Λυριτζή πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες ακόμη και να κερδίσει. Οι αήττητοι πρωτοπόροι της βαθμολογίας και φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν στο 9’ με τον Αρχοντή αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 23’ με τον Χριστόπουλο.
Στην αρχή του β’ μέρους (48’) τα Καλύβια άγγιξαν το δεύτερο γκολ αλλά από την εκπληκτική ενέργεια του Αντώνη Οικονομίδη, η μπάλλα κτύπησε στο δεξί δοκάρι.
Η ακατάβλητη Δόξα επικράτησε με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Κράσι στο 65’. Στο 80’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χριστόπουλος ενώ νωρίτερα είχε αποβληθεί από τον πάγκο των φιλοξενουμένων και ο πρόεδρος Σ. Βαβάσης.
Στο τελευταίο 10λεπτο, τα Καλύβια έχασαν δύο κλασσικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, με τον Μπακιρτζόγλου.
Εξαιρετική η διαιτησία του Γιαλούρη, που είχε άξιους συνεργάτες τους Σπ. Λιάπη και Μήταρη.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παρλακίδης, Λυριτζής (46’ Μαραγκός), Κοτλίδας, Β. Μπούτσης, Χριστόπουλος, Στουραΐτης, Πέππας (40’ Μπακιρτζόγλου), Χρ. Μπούτσης, Αντ. Οικονομίδης, Σερμπενιάδης (65’ Μουστόγιαννης), Καρελιώτης.
ΔΟΞΑ: Μπακανδρίτσος, Κωστίδης, Γεωργόπουλος, Φέκος, Δαμιανίδης, Σιδηρόπουλος (77’ Νικολάου), Καλλέρης, Ν. Παπαδόπουλος, Κράσι, Αρχοντής (34’ Χαϊντούτης), Συμεωνίδης (46’ Σωνίδης).

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money