Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0-1

Το σουτ στο δοκάρι του Κούσουλα, στο 20'.
Μεγάλη και σχετικά δύσκολη νίκη του Κρυονερίου στο Λαύριο, επί ενός σαφώς βελτιωμένου Παλλαυρεωτικού. Μπορεί και οι δύο ομάδες να έκαναν πολλά λάθη αλλά τελικά προσέφεραν ένα ευχάριστο ποδοσφαιρικό απόγευμα στους 150 περίπου θεατές του γηπέδου «Γ. Ραφιάς».
Σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού το Κρυονέρι διατήρησε ελαφρά υπεροχή στις κινήσεις αλλά ο Παλλαυρεωτικός έδειξε ότι έχει τα φόντα να παίξει καλή μπάλλα και με τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Ζαγουρή, να δημιουργήσει ένα πειθαρχημένο και αποτελεσματικό σύνολο.
Στο 18’ το Κρυονέρι είχε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Χρυσικόπουλο, το σουτ του οποίου απέκρουσε με εντυπωσιακή εκτίναξη ο τερματοφύλακας Καραγιάννης. Οι γηπεδούχοι απάντησαν αμέσως (20’) με καλό συνδυασμό και πάσα στον Κούσουλα, το ισχυρό σουτ από 20 μ. του οποίου έστειλε την μπάλλα με πάταγο στο κάθετο δοκάρι του Κυρλέση!
Το 0-1 έγινε στο 27’, όταν σε σέντρα του Χρυσικόπουλου, πετάχθηκε ο Νυχάς και με κεφαλιά δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Καραγιάννη. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν έγιναν σπουδαίες φάσεις ενώ στο β’ ημίχρονο, η εναλλασσόμενη υπεροχή των αντιπάλων, έδωσε ευκαιρίες και στις δύο πλευρές, που δεν είχαν αποτέλεσμα.
Πολύ καλή η διαιτησία των Βακκά, Φαμέλη, Τζάλλα.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Νικολαΐδης, Β. Πιτσικάλης, Πλατανησιώτης, Σουλιώτης, Παγκοζίδης, Βλαντής, Τυφλίδης, Κυριακίδης, Κούσουλας, Χριστοφορίδης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Κυρλέσης, Ορ. Θανασούλης, Κολώτας, Χουζούρης, Κανταρέλλης, Χαλίλι, Ευθυμιάδης, Νυχάς, Λαθουράς (5’ λ.τρ. Ρίζος), Ζερμπίνης, Χρυσικόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money