Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚ​ΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 3-3

Εκπληκτικό ματς με πολλές συγκινήσεις, ειδικά στα τελευταία 10΄, έγινε στο γήπεδο της Παιανίας,όπου ο Παμπαιανικός αναδείχθηκε ισόπαλος με την Άνοιξη με 3-3. Η ομάδα της Παιανίας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο α’ ημίχρονο και στις αρχές του β’ μέρους, προηγήθηκε με 3-0 στο 64’. Η Άνοιξη έπαιξε πολύ σοβαρά στο τελευταίο 20λεπτο και ...ισοφάρισε!
Αν και έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαρκίδη, ανέβασε την απόδοσή της, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 86’ και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας… Οι γηπεδούχοι πάντως, είχαν δοκάρι στο 89’!
Το 1-0 έγινε στο 6’ με ωραίο σουτ του Σέλβια και το 2-0 από τον Κατσαρό στο 23’. Στο 63’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μαρκίδης και στο 64’ με κτύπημα φάουλ, ο Σέλβια έγραψε το 3-0.
Η Άνοιξη μείωσε με πέναλτυ του Δαρζέντα στο 69’ (3-1) και σουτ του Αδρακτά στο78’ (3-2).
Ο Παμπαιανικός έμεινε κι αυτός με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Τσεβά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83’ και η Άνοιξη κατάφερε και ισοφάρισε με τον Μανουσάκη στο 86’! Η ομάδα της Παιανίας είχε δοκάρι στο 89’ με τον Σέλβια.
Στα αξιοσημείωτα, ότι η Άνοιξη ζήτησε πέναλτυ και αποβολή του τερματοφύλακα Γκουντάνα, σε φάση που έγινε μετά το 2-0 ενώ διαμαρτυρήθηκε και για οφ-σάιντ στη φάση του δεύτερου τέρματος του Παμπαιανικού!
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τα σφυρίγματα του Διαγγελάκη στο α’ ημίχρονο και οι γηπεδούχοι για εκείνα του β' μέρους! Καλοί ήταν οι βοηθοί Γιατράς και Γκόντα.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Γκουντάνας, Δημήτρουλας, Αζακάς, Τσεβάς, Παπασωτηρίου, Οικονομίδης, Σέλβια, Στασινούλιας (77’ Δέλγας), Μυρτάι, Γκόμπλιας (72’ Βύζας), Κατσαρός.
ΑΝΟΙΞΗ: Βιγλάκης, Κυριάκης, Κολώτας, Ντεληφιλιππιδης (46’ Λάζος), Δεσύλλας, Αθανασόπουλος, Μαρκίδης, Λιτσένι (46’ Μανουσάκης), Oμόρντια, Δαρζέντας, Αδρακτάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money