Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΩΡΩΠΟΣ – ΚΟΡΩΠΙ 0-4










Πολύ καλή εικόνα είχε το Κορωπί στον Ωρωπό, απ’ όπου πέρασε σαν σίφουνας, αφού οι γηπεδούχοι δεν άντεξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο.
Ο Ωρωπός στάθηκε καλά μόνο στο πρώτο 20λεπτο. Μετά το Κορωπί πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και σημείωσαν το 1-0 στο 35’ με τον Παπαδόπουλο.
Το Κορωπί εκμεταλλεύθηκε τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων, που είχαν απουσία των τραυματιών Κατερίνη και Σωτηρόπουλου, που απεδείχθη καθοριστική για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Στο β’ ημίχρονο το Κορωπί έδωσε χώρο κατ’ αρχήν, κι έβγαινε γρήγορα σε αντεπιθέσεις. Με αυτή τη λογική, πέτυχε το 2-0 με τον Γαλάνη στο 50' και το 3-0 στο 55’ με τον Ντούνη. Μάλιστα, ο Ντούνης δέχθηκε πάσα και βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Τσεβά. Ο βοηθός υπέδειξε  οφ-σάιντ αλλά ο διαιτητής πήρε τη φάση επάνω του και κατακύρωσε το γκολ.
Το άγχος των γηπεδούχων δημιούργησε νευρικότητα στις κινήσεις τους, που επωφελήθηκε το Κορωπί για να κάνει 4-0 με τον νεοεισελθόντα Σπηλιόπουλο στο 68’ και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.
Το Κορωπί από την αρχή της περιόδου επιδιώκει να χαρακτηρίζεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή. Στον Ωρωπό έδειξε τέτοια στοιχεία αλλά η απόδοση των γηπεδούχων δεν ήταν η ανάλογη για εξαγωγή καλύτερων συμπερασμάτων. Πάντως, χωρίς τους Ανδρεάδη, Σινγμπό και Ντιόπ Εμπαϊέ στην ενδεκάδα, η ομάδα πήγε καλά και εξασφάλισε το αποτέλεσμα που ήθελε. 
Καλή η διαιτησία του Α. Γαλάνη και των βοηθών του Δ. Τζαφόλια και Οικονόμου.
ΩΡΩΠΟΣ: Τσεβάς, Αποστολάκης, Κανατάς, Βούσουλας, Γκλιάτης, Μέγας, Στεφανή, Παπαγεωργίου (65’ Τσιπλακίδης), Νουόμπα, Αλούση (80’ Κρομμύδας), Αποστολόπουλος.
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος (60' Μανασσής), Πάντου, Πριονίδης, Ντεντόπουλος (75' Βρούτσης), Ντούνης, Γαλάνης, Παπαδόπουλος, Τόλιας (65' Σπηλιόπουλος), Μινάι, Κοκκίνη.

* Ευχαριστίες προς την ομάδα και τους φιλάθλους του Ωρωπού απηύθυναν οι παράγοντες του Κορωπίου, για την εξαιρετική φιλοξενία που έτυχαν.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money