Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 1-3

Ύστερα από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο 0-0 με δύο μόνο ευκαιρίες που δημιούργησε ο Φοίβος (στο 10’ ο Αγάλου και στο 12’ ο Καρακίτσος με σουτ εκτός περιοχής, άουτ), η Βουλιαγμένη προηγήθηκε 1-0 στο 50’ με κεφαλιά του Κουλέπη, που πήρε σωστή θέση και απέφυγε το μαρκάρισμα του Ποπιέλα.
Ο Φοίβος πέρασε στο παιχνίδι τους Σώκο και Τζανή, που άλλαξαν την ροή του παιχνιδιού.
Στο 62’ ο Τζανής, στην πρώτη του προσπάθεια, έπιασε από το τόξο της μεγάλης περιοχής γυριστό σουτ και ισοφάρισε 1-1. Ήταν ένα πολύ ωραίο τέρμα! Στο 65’ οι γηπεδούχοι σε αντεπίθεσή τους είχαν μια …υποψία για πέναλτυ. Και στο 82’ ο Αγάλου έπαιξε με κεφαλιές το 1-2 με τον Νεφερίδη και με πλασέ από το ύψος του πέναλτυ, διαμόρφωσε το 1-2. Τέλος, στο 90’ ο Νεφερίδης με κεφαλιά από κόρνερ, έκανε το 1-3.
Ο Φοίβος ήταν γενικά καλύτερος και το σκορ τον δικαιώνει. Η Βουλιαγμένη είχε στοιχεία καλής αλλά όχι αποτελεσματικής ομάδας. Από την εξέδρα ακούσθηκαν οι πρώτες αποδοκιμασίες των φίλων της ομάδας, που ζήτησαν -από τώρα- κάτι να αλλάξει για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός!
Πολύ καλή η διαιτησία των Κωνσταντόπουλου, Ζέρβα και Προδρομίδη.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας, Κωνσταντόπουλος, Κουγιουμτζιάν, Τσιρλής, Α. Λιόλιος, Κυριαζόπουλος, Πουράνης (82’ Μπακούρος), Κόρδας (64’ Μαρκίδης), Παπανικολάου, Κουλέπης, Σεφέρη (75’ Μπάμπα).
ΦΟΙΒΟΣ: Χατζημερκούρης, Ζέρβας, Παπαδόπουλος, Ποπιέλα, Καρύδης, Παρόλας, Καρακίτσος (60’ Σώκος), Γεωργιάδης (59’ Τζανής), Έντουιν, Νεφερίδης, Αγάλου (86’ Πούτρο).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money