Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΑΥΛΩΝΑΣ 3-0














Το Καπανδρίτι έδειξε τις δυνατότητές του στο τοπικό ντέρμπυ και επικράτησε 3-0 του Αυλώνα, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη, με κορυφαίο παίκτη τον Γιώργο Μπύρωση, που έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 10’ με κεφαλιά του Μπύρωση. Στο 25’ πάλι ο Μπύρωσης βγήκε τετ-α-τετ με τον Καλέμη, που τον ανέτρεψε! Ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ και κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Αυλώνα, που αντικαταστάθηκε από τον Μαλαβάκη (στη θέση του Λέκκα). Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Σωτήρχος (2-0). Το Καπανδρίτι συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες εκμεταλλευόμενο την αριθμητική του υπεροχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αυλώνας μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να αντιδράσει. Κράτησε την μπάλλα, είχε επιθετικές ενέργειες που δεν ολοκληρώθηκαν, κυρίως με τον Δημητριάδη αλλά τέρμα δεν σημείωσε. Μάλιστα, στο 60' απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σίνας και οι ομάδες συνέχισαν με 10 παίκτες.
Τελικά, στο 80’ με ένα ακόμη ωραίο σε εκτέλεση γκολ του Γιώργου Μπύρωση, που ντρίμπλαρε τους αντιπάλους του και με σουτ λόμπα «κρέμασε» τον Μαλαβάκη (3-0)!
Ο Αυλώνας, που είχε ελλείψεις της τελευταίας στιγμής, πάλαιψε τον αγώνα αλλά με …καθυστέρηση. Επιπλέον δεν ήταν αποτελεσματικός στα τελειώματα των φάσεων.
Άψογη η διαιτησία του Μάλαμα και των βοηθών Χριστοδούλου και Πολυχρονιάδη.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας (58’ Χασανάι), Καραμπιτάνης, Σίνας, Σωτήρχος, Κλίσι (78’ Πιτσιάβας), Σπ. Τσαλίδης, Ζουβερέλλης, Μπύρωσης, Αθανασόπουλος, Σπ. Μαντάς (76’ Μιχ. Τσαλίδης).
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Πάντος (70’ Λεοντιάδης), Πούγιας, Μπαμπαλίου, Ντενίζ Σεφεράι, Τζιόμαλλος (65’ Μιγκέλ Νακάι), Ταουλάν Κάρολι, Α. Λέκκας (38’ Μαλαβάκης), Νάνος, Δημητριάδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money