Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0-3


















Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου μέσα στον Γέρακα, κι επεβλήθη με το εμφατικό 3-0, παραμένοντας μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν ήταν εύκολη η επικράτηση των «κόκκινων» αλλά είχαν την τύχη να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2’ με εξαιρετική κεφαλιά του Αθανασόπουλου, που πήδησε πολύ ψηλά και «κέρδισε» στον αέρα τους αντιπάλους του, σε σέντρα που έκανε ο Τσέλια.
Η αδυναμία του Γέρακα να ολοκληρώσει μια επίθεση, εμπόδισε την ομάδα να φθάσει στην ισοφάριση παρά τον ανταγωνιστικό ρόλο που είχε στο παιχνίδι. Στο α’ ημίχρονο, εκτός από τις φιλότιμες προσπάθειες, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν τους άφησε το πλεονέκτημα ο διαιτητής, όταν μετά από χέρι του Μπερμπάντη, ο Μουσαράι έφευγε μόνος του από πλάγια να μπει στην περιοχή μόνος του!   
Έτσι, οι φιλοξενούμενοι αποδεικνύοντας ότι διαθέτουν μάλλον την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες, όπως στο 15’ με τον Αθανασόπουλο (πλασέ πάνω στον Γαβαλά) και στο 25’ με τον Τσέλια (μόνος του, άτσαλο σουτ άουτ).
Στο β’ μέρος ακυρώθηκε γκολ του Γέρακα, με σκόρερ τον Χρυσανθόπουλο, που υποδείχθηκε έγκαιρα σε θέση οφ-σάιντ (μπρος-πίσω) ύστερα από προσπάθεια του Πελέκη και στο 75’ ο Φιλλής σε κενή εστία, σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι!
Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο 10λεπτο, μετέτρεψε σε θρίαμβο τη νίκη του, με τέρματα των Σουσούνη (82’) και Φιλλή (90’).
Βιαστικός και πρόχειρος στις αποφάσεις του ο διαιτητής Βικτωράτος, είχε βοηθούς τους Παπαδιώτη και Μακρή.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Κρητικός, Δημητριάδης, Καλλής, Καρλατήρας, Δελάρδας, Μπερέτης (71' Τσαδήμας), Βάρδας, Χρυσανθόπουλος, Μουσαράι (46' Μαργέτης), Βούρλας (46' Δ. Πελέκης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταλληνός (83' Τσιουρής), Αχ. Τσιούμας, Ευαγγελινός, Μπερμπάντης, Ράλλης, Τσέλια (85' Νικολάου), Λέκκα (56' Σταυρόπουλος), Φιλλής, Αθανασόπουλος, Σουσούνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money