Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1-0

Καλό παιχνίδι, μοιρασμένο στην εδαφική υπεροχή και με μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Στο πρώτο ημίχρονο υπερίσχυσαν τα Γλυκά Νερά, που παρουσίασαν διαφορετική φιλοσοφία ανάπτυξης (συγκριτικά με εκείνη της προηγούμενης τεχνικής ηγεσίας) και σύνθεση με αλλαγές στους ρόλους των παικτών.
Η Λαυρεωτική έδειξε τα «δόντια» της στο β’ 45λεπτο, με απόδοση αρκούντως πειστική και συνοχή ομάδας –παρ’ ότι με πολλούς νεαρούς- που οι παίκτες της παίζουν μαζί αρκετά χρόνια!
Σε δύο περιπτώσεις, ο Προβίδης έφθασε σε καταπληκτική θέση βολής. Στην πρώτη, έκανε «τσαφ» μόνος μπροστά στον Λάμπρο (16’) και στη δεύτερη (32’) βγήκε πάλι μόνος του, από λάθος του Παπαγεωργίου, αλλά πλάσαρε «άψυχα» από 5 μ. και μπλοκάρησε ο πάντα έτοιμος τερματοφύλακας Λάμπρος. Τελικά, στο 37’ έγινε το 1-0 με αυτογκόλ του Παπαγεωργίου, που στάθηκε άτυχος, όταν σε σεντρα-σουτ του Παπακωνσταντίνου, η μπάλλα πήγε κατ’ ευθείαν στο κεφάλι του, κι αυτός ξαφνιασμένος από την πορεία της, έδωσε κεφαλιά προς τα πίσω, αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα Λάμπρου και στέλνοντας ουσιαστικά την μπάλλα στα δίκτυα της ομάδας του!
Μπαίνοντας στο γήπεδο για το β’ ημίχρονο, η Λαυρεωτική φάνηκε αμέσως απειλητική για την εστία των γηπεδούχων. Στο 47’ ο Κ. Παπαδόπουλος, πρόλαβε κι έκανε προβολή σε λάθος του τερματοφύλακα Τσούκα, αποτυγχάνοντας μόλις να ισοφαρίσει! Στο διάστημα 45’-60’ οι φιλοξενούμενοι εντυπωσίασαν με την διάθεση που έδειξαν, να οργανώσουν καλύτερα τις προσπάθειές τους και να φθάσουν στην ισοφάριση. Οι επιθέσεις τους δεν ήταν τόσο αποτελεσματικές, δεδομένου ότι δραστηριοποίησαν «μηχανισμούς ανάσχεσης» και οι γηπεδούχοι.
Πάντως, έγιναν αρκετές φάσεις μπροστά στις εστίες, κυρίως από πλευράς Λαυρεωτικής και μόνο προς το τέλος τα Γλυκά Νερά ξαναπήραν για λίγο τον έλεγχο των κινήσεων… Στο 75’ απεβλήθη από τον αγωνιστικό χώρο, ο προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Αθανασιάδης.  
Σωστός και άνετος ο διαιτητής Δραγάτης, είχε σημαντική βοήθεια από τους βοηθούς Μπουξμπάουμ και Παπαδόπουλο.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Φ. Αντωνόπουλος, Χ. Αντωνόπουλος (59' Γιαννούλης), Τσαλδάρης, Κοτροζίνης, Στέλλας, Δ. Παπάζογλου, Μπούρμπουλας, Καλούδης (76' Γ. Παπάζογλου), Κ. Παπακωνσταντίνου, Προβίδης (84' Τσεβδέρικοφ).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Αλ. Λάμπρος, Χουσεΐν, Δρογγίτης, Παπαγεωργίου (81' Θεοφανίδης), Α. Παπακωνσταντίνου (67' Χασιώτης), Πάνου, Μακρής, Τζώρας, Κωσταντινίδης (46' Ιατρού), Δ. Μιχαηλίδης, Κ. Παπαδόπουλος. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money