Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 0-1

Η προσωπικότητα του Χρήστου Τσεβά έλαμψε και η Σταμάτα επέστρεψε στις νίκες, μέσα στη Βούλα επί του Άρη, με 1-0. Η μέτρια εμφάνιση και των δύο ομάδων, δεν έδωσε ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Οι γηπεδούχοι παρ’ όλα αυτά, είχαν μερικές καλές ευκαιρίες για γκολ και μια …υποψία δοκαριού, χωρίς όμως να σημειώσουν το πολύτιμο τέρμα…
Αντίθετα, το μοναδικό κρίσιμο τέρμα που έκρινε τελικά και την αναμέτρηση, σημείωσε στο 62′ ο Χρήστος Τσεβάς, με εξαιρετική ενέργεια! Η επιστροφή του τραυματία Οικονομόπουλου, βοήθησε επίσης, σημαντικά. Η Σταμάτα με τη νίκη αυτή, ξεπέρασε το αρνητικό σερί που την …κυνηγούσε τις τελευταίες εβδομάδες.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ήταν η αποβολή του Γεωργοστάθη στο 91’ (είχε περάσει ως αλλαγή στο 89′)! Μετά τη λήξη, ο παίκτης της Σταμάτας έβγαλε τη φανέλα του, κι επιτέθηκε στον βοηθό διαιτητή! Φυσικά, το γεγονός σημειώθηκε στο φύλλο αγώνα.
Διαιτητές, χωρίς προβλήματα, ήταν οι Μανιώτης, Σπυρόπουλος, Δουλγεράκης.
ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Μπελαλής, Μπουλάρη (65' Φώσκολος, 67' λ.τρ. Π. Μαντακίδης), Ροδίτης, Διακρούσης,Τσιαγκάνης, Μανταλόζης (65' Πολυχρονιάδης), Λ. Μαντακίδης, Παπαγεωργίου, Βεϊζάι, Διγενής.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημούδης, Καραμήτρος (70' Κριεμάδης), Μπόρας, Ντιούφ, Δεσύλλας, Καλογήρου, Δημητρίου, Μπερμπάντης (88' Πέππας), Τσεβάς (89' Γεωργοστάθης), Οικονομόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money