Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΚΟΡΩΠΙ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 3–1


Ο Βασίλης Χαρίσης με κεφαλιά σημειώνει το 3-1

Το γηπεδούχο Κορωπί έπαιξε πολύ καλά στο β’ ημίχρονο, κι απέκλεισε την φιλόδοξη αλλά επιπόλαιη Λαυρεωτική στο τέλος με 3-1. Στα πρώτα 25’ λεπτά του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι της Λαυρεωτικής ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν αλλά μετά ήλθε η επικράτηση των γηπεδούχων, που έδειξαν πολύ βελτιωμένοι συγκριτικά με τελευταίας τους εμφανίσεις. Άλλωστε, η ομάδα ενισχύθηκε με αρκετούς παίκτες εκ μεταγραφής. Εντυπωσίασε ο μεσοεπιθετικός Βασίλης Παπαγεωργίου!
Η Λαυρεωτική στην αρχή πίεσε ψηλά και δημιούργησε προβλήματα στον αντίπαλό της. Η υπεροχή αυτή φάνηκε στο 8' που ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ έδωσε πλάγια στον Τζώρα, κι εκείνος με ψύχραιμο διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1). Η Λαυρεωτική συνέχισε έτσι, και είχε ευκαιρίες για 2 και 3 ακόμη τέρματα, με δύο άστοχες κεφαλιές του Β. Γιαχάεβ από καλές θέσεις! Αποκορύφωμα ήταν η φάση με τον Κοντογιάννη, ο οποίος πέρασε έξυπνα την μπάλλα πάνω από τον τερματοφύλακα Παπαθεοδώρου. Ωστόσο, ο τελευταίος πρόλαβε, γύρισε, κι απομάκρυνε την μπάλλα πάνω από την γραμμή τέρματος!
Το Κορωπί από το 30’ ενίσχυσε την επίθεσή του με τον Μασκλαβάνο και πίεσε τους φιλοξενούμενους, που σιγά-σιγά υποχώρησαν… Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγώνα αποφασισμένοι για την ανατροπή. Στο 50' με εξαιρετική ενέργεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός από την Αργυρούπολη Βασίλης Παπακωνσταντίνου ισοφάρισε 1-1. Και στο 62' ο ίδιος παίκτης, κατέβασε την μπάλλα με άψογο κοντρόλ και πλάσαρε στην κίνηση, σημειώνοντας το 2-1!
Η Λαυρεωτική αντέδρασε σπασμωδικά, χωρίς ποιότητα στις κινήσεις της και με αρκετή επιπολαιότητα, δεν προσπάθησε όσο χρειαζόταν για την ισοφάριση. Αντίθετα, το Κορωπί είχε μικροευκαιρίες και κυρίως προσπάθησε να διαφυλάξει το σκορ. Η προσπάθεια είχε απόλυτη επιτυχία.
Η Λαυρεωτική ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παντελιά, στο 85' με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το σκορ έκλεισε (87’) πανηγυρικά υπέρ των γηπεδούχων, όταν ο Α. Αλεξίου κτύπησε φάουλ από πλάγια και ο Χαρίσης με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Β. Τζαφόλιας, Αλεξοπούλου.
ΚΟΡΩΠΙ (Μπαλτίδης): Παπαθεοδώρου, Λυμπερόπουλος, Καλάβριας, Κορωνιάς, Σ. Αλεξίου (46' Μπανάι), Ματσάγγος, Χαρίσης (88' Λόκου), Τούσα, Α. Αλεξίου, Βασ. Παπακωνσταντίνου, Νούρια (36' Μασκλαβάνος).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Κόλτζος): Λάμπρος, Παντελιάς, Τζώρας, Πώχος (55' λ.τρ. Ιατρού), Νέανδρ. Παπακωνσταντίνου, Χάλαρης, Βουκελάτος (57' Σαλίβερος), Α. Γιαχάεβ, Β. Γιαχάεβ, Κοντογιάννης, Τσιριγώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money