Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 4–0



Εύκολη επικράτηση για τον γηπεδούχο Κεραυνό, που έπαιξε αρκετά καλά στο β’ ημίχρονο. Ο Πρωτέας δεν έδειξε στοιχεία διάθεσης και προσπάθειας για κάτι καλύτερο… Ήταν η πέμπτη σερί ήττα του και φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Α’ κατηγορία με τέτοιες εμφανίσεις.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Κεραυνός δεν είχε αποτέλεσμα στις ενέργειές του αλλά κατάφερε στο 25' με ανάποδο ψαλίδι του Μεγαγιάννη να ανοίξει το σκορ (1-0). Λίγο νωρίτερα ο νεαρός  τερματοφύλακας Φώσκολος, πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε προσπάθεια του Δρούγκα.
Στο β’ μέρος η υπεροχή του Κεραυνού ήταν καθολική! Στο 70' με πλασέ του Μπρότσι (σε πάσα του Σεΐτι) έγινε το 2-0. Ακολούθησε σειρά χαμένων ευκαιριών και στο 82' με καλοτραβηγμένο σουτ του Σεΐτι οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε πάλι ο Σεΐτι στο 85', αφού πέρασε και την αντίσταση του τερματοφύλακα (4-0).
Διαιτητές: Μανιώτης – Τσαλίκογλου, Πειρασμάκης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κοντός): Χαντζάρας, Ν. Βανγκέλι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Λιούμης, Μπρότσι, Σεΐτι, Φουστέρης, Παπανικολάου (80' Μαγγανάς), Κρυεμάντι (88’ Μαστροκώστας), Δρούγκας (55’ Μπαξεβάνης).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης): Φώσκολος, Χύκα, Μαρινάκης (73' Κιρίτσι), Μπουκουβάλας (62' Μωραΐτης), Μακροδημήτρης (65' Παπαγεωργίου), Κατσούλας, Νίνα, Λάπας, Διακορώνας, Μαραγκός, Μακρυπίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money