Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2–0


Φάση από τον αγώνα

Με μέτρια εμφάνιση αλλά καλή εκμετάλλευση των ευκαιριών που του παρουσιάσθηκαν, ο Άρης Βούλας επεβλήθη του αρκετά καλού αλλά «απείθαρχου» στο παιχνίδι του Νικηφόρου, με 2-0. Μόλις στο 7' απεβλήθη ο Μωυσιάδης για μαρκάρισμα από πίσω σε αντίπαλο, αναγκάζοντας την ομάδα του να παίξει επί 85’ λεπτά με 10 παίκτες!
Ο Άρης Βούλας εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την απουσία σέντερ-μπακ και σημείωσε δύο τέρματα με κεφαλιές από «στημένες» φάσεις. Στο 20’ με τον Σπυρόπουλο (1-0) και στο 43’ με τον Διακρούση (2-0).
Ο Νικηφόρος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε… Έτσι, στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή, έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν 9 (!) καθώς στο 75’ απεβλήθη για εξύβριση των Θείων ο Καταραχιάς!
Στο 82’ ο διαιτητής -που δεν ήταν καλός στις υποδείξεις του- έδωσε πέναλτυ σε υποτιθέμενη ανατροπή επιθετικού από τον Π. Ρίζο αλλά την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κριλής και ο Καυκιάς απέκρουσε εντυπωσιακά!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Γκόντα, Χριστόπουλος. Απέτυχε ο διαιτητής, κι έδειχνε σαν να βρισκόταν αλλού και σκεπτόταν πράγματα εκτός αγώνα…
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Τσιαγκάνης, Σταματόπουλος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος, Κολτσίδας (55' Αδαμάκος), Παπαδημητρόπουλος, Γιούνγκ Σόνγκ (75' Γρ. Ρίζος), Κριλής, Σπυρόπουλος (75' Αντάρτης).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Κερκύρας): Καυκιάς, Παρ. Ρίζος, Παπακώστας (70' Κοτσώνης), Καγιώργης, Μωυσιάδης, Άγκουν, Μαρζέλος (60' Αποστολόπουλος), Χαρικιόπουλος, Θωμ. Ρίζος, Δούβος, Τσαγκαράτος (60' Καταραχιάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money