Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ



Από την ΕΠΣΑΝΑ δόθηκε στην δημοσιότητα η ακόλουθη ανακοίνωση: «Δεν δεχόμαστε  μαθήματα για το πως πρέπει να ενεργήσουμε για την προάσπιση του κύρους των αγώνων και διοργανώσεων μας, που έχει πληγεί μετά την φημολογία των τελευταίων ημερών περί στοιχηματισμού σε αγώνες Κυπέλλου της Ένωσης και δεν χρειαζόμαστε αυτόκλητους προστάτες. Ξεκαθαρίζουμε πως δεν κάνουμε ούτε αντιπολίτευση ούτε προεκλογικό αγώνα.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει ας το πράξει με στοιχεία και ονοματεπώνυμα και όταν έρθει η ώρα, να τα καταθέσει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στους Οικονομικούς Εισαγγελείς και όχι με πυροτεχνήματα στα διάφορα site, που στόχο έχουν μόνο την δημιουργία εντυπώσεων.
Οι ομάδες- μέλη μας δεν ανησυχούν, γιατί ξέρουν να διαχωρίζουν το σοβαρό από το αστείο. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε σοβαρές, συνετές και με ουσία ενέργειες, όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε σοβαρή διοίκηση. Ήδη, έχουμε αποστείλει εξώδικη πρόσκληση τόσο στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ» όσο και στον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη, για να μας γνωστοποιήσουν όσα στοιχεία έχουν και μας αφορούν. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος. Ετοιμάζουμε λεπτομερή και εμπεριστατωμένη αναφορά προς τους αρμόδιους Οικονομικούς Εισαγγελείς. Κραυγές και ψίθυροι μακριά από εμάς».

* Η εξώδικη πρόσκληση της ΕΠΣΑΝΑ προς τον ΣΚΑΪ:

ENΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ – ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΤ’ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής (Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α), που εδρεύει στο Αθλητικό  Κέντρο Παλλήνη Αττικής και επί της λεωφόρου Μαραθώνος αρ. 5.
ΠΡΟΣ
1. Την εταιρεία με την επωνυμία «Ραδιοφωνικές και Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε.Ε», που εδρεύει στο Νέο Φάληρο Αττικής και επί της συμβολής των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως αρ. 2, νομίμως εκπροσωπουμένη.
2. Τον Θωμαϊδη Κυριάκο, δημοσιογράφο και προστηθέντα της ως άνω, κάτοικο ομοίως.
Αξιότιμοι κύριοι.
Κατά την εκπομπή «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ» της 8/2/2016 και 15/2/2016, η οποία  παρουσιάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, συμφερόντων της 1ης εξ υμών από τον 2ο εξ υμών, εξεφράσθησαν σαφείς υπαινιγμοί περί του κύρους και της αξιοπιστίας αγώνων ποδοσφαίρου μεταξύ σωματείων τα οποία τυγχάνουν μέλη της Ένωσής μας, με την αιτιολογία ότι από  εταιρεία δραστηριοποιούμενη στο αθλητικό στοίχημα και εδρεύουσα στο Βέλγιο, συμπεριελήφθησαν στο δελτίο στοιχηματισμού της και αγώνες κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.
Επειδή η Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. από της ιδρύσεώς της έως και σήμερα πράττει ανιδιοτελώς και αόκνως παν δυνατόν προς το σκοπό της εμπέδωσης του αθλητισμού και ειδικώς του ποδοσφαίρου ως μέσο κοινωνικής ενσωμάτωσης, ασπίδα διαφύλαξης της νεολαίας και θεμέλιο προόδου στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικής.
Επειδή με υπερηφάνεια μπορούμε να καυχηθούμε για την αψεγάδιαστη πορεία μας και για την ανυπαρξία σκιών ως προς το αξιόπιστο και το διαυγές των διοργανώσεών μας.
Επειδή καλή τη πίστη θεωρούμε ότι και εσείς διακατέχεστε από ευγενή κίνητρα, ήτοι την αγάπη για το ποδόσφαιρο και την προστασία  αθλητών, φιλάθλων προπονητών και παραγόντων.
Κατόπιν των ανωτέρω σας Καλούμε όπως εντός ευλόγου προθεσμίας επτά (7) ημερών να μας παραδώσετε άπαντα τα στοιχεία που διαθέτετε προκειμένου να προχωρήσουμε στη διερεύνηση της υπόθεσης, άλλως να προβήτε δεόντως σε ανασκευή των δηλώσεών σας. Δηλώνουμε δε πως σε περίπτωση παρελθούσης άπρακτης της προθεσμίας αυτής, Επιφυλασσόμεθα παντός εκ του νόμου δικαιώματός μας.
Με τη ρητή και ειδική επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στη σχετική έκθεση επίδοσής του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money