Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–1


Το 2-1 από τον Χαρίτο στο 83'

Η Ατλαντίς προηγήθηκε 0-1 στις αρχές του β’ ημιχρόνου αλλά ο Σαρωνικός κατάφερε, ακόμη και με 10 παίκτες, να «γυρίσει» το αποτέλεσμα και να σημειώσει εντυπωσιακή νίκη με 2-1.
Το α’ ημίχρονο ήταν χωρίς γκολ, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν την κατοχή της μπάλλας και να δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες. Πάντως, ο Τσούνης πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση στο 40’ κι έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση…
Στο β’ 45λεπτο η Ατλαντίς πριν συμπληρωθεί το 46’, έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Σαρωνικού, καθώς άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Φώσκολου, που συνδυάσθηκε ωραία με τον Πάντο (0-1). Γρήγορα όμως (48’) ήλθε η ισοφάριση, όταν ο Αλεξίου με τρομερό κτύπημα φάουλ από 30 μέτρα έπιασε στον ύπνο το τείχος, που «κρέμασε» τον Τσούνη, ο οποίος προσπάθησε απελπισμένα αλλά μάταια να καλύψει το τέρμα του (1-1)!
Η ισοφάριση ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των παικτών του Σαρωνικού. Βελτίωσαν την άμυνα και με τον Χαρίτο στην επίθεση, ήταν έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να κάνουν …ζημιά. Μάλιστα, στο 70’ ζήτησαν πέναλτυ, σε σπρώξιμο μέσα στην περιοχή του Χαρίτου.
Στο 75’ απεβλήθη ο Γεσιλάι από επιπολαιότητα, βλέποντας 2η κίτρινη κάρτα για πρόθεση να παίξει επικίνδυνα!
Παρά την αριθμητική της υπεροχή, η Ατλαντίδα δεν απείλησε σοβαρά. Αντίθετα, ο Σαρωνικός με τον Χαρίτο ως μόνιμη απειλή, πέτυχε το 2-1 στο 83’, όταν ο Αλεξίου «γέμισε» στην περιοχή και ο Χαρίτος πλάσαρε σωστά (2-1).
Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και στην πεντάλεπτη καθυστέρηση, οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον Χαρίτο, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν απογοητευμένοι από την μεγάλη ανατροπή!
Διαιτητές: Πανούτσος – Οικονόμου, Πολίτης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Παπαϊωάννου, Γεσιλάι, Δέδες, Μαλατάνος, Κετέογλου, Τσιγαρίδας (57’ Μαυροθαλασσίτης), Κοέχλερ, Ντίνος, Χαρίτος, Αλεξίου, Τσομπανάκης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Σπ. Τσούνης, Πάντος, Σβόλης, Πάσσαρης, Τσιτοφώτος, Στασινόπουλος (81’ Πανόπουλος), Καγιάς (66’ Τσαδήμας), Γκατεντασβίλι, Φώσκολος, Χρυσάφης, Μπερέτης (75’ Δριλάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money