Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΩΤΕΑΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΧΑΣΑΠΗ



Ο πρώην πρόεδρος του Πρωτέα Ντίνος Χασάπης, αρνήθηκε ευγενικά να ασχοληθεί με τα διοικητικά του συλλόγου της Παλαιάς Φωκαίας, προσκαλώντας τους τοπικούς αιρετούς άρχοντες να αναλάβουν ως Επιτροπή Σωτηρίας, την διάσωση του Πρωτέα.
Αναλυτικά, στην δήλωσή του ο κ. Χασάπης τόνισε: «Στην Γενική Συνέλευση της περασμένης Τετάρτης έγινε μια τιμητική για μένα πρόταση από τον κ. Γιαννόπουλο, κι είχα σειρά επαφών με μέλη της διοίκησης του Πρωτέα. Τον πρόεδρο κ. Μενεγάκη, τον αντιπρόεδρο κ. Αλεξόπουλο, τον προπονητή κ. Μακροδημήτρη και απλούς φιλάθλους, που γνωρίζουν και παρακολουθούν την πορεία του συλλόγου. Διαπίστωσα πολλά προβλήματα στην λειτουργία του συλλόγου. Στην συζήτηση με την διοίκηση, αναφέρθηκα σε αυτά και πιστεύω ότι συμφώνησαν με τις επισημάνσεις μου και αντιλαμβάνονται τις ευθύνες τους.
Προσωπικά θεωρώ ότι δεν μπορώ και δεν έχω τον χρόνο να βοηθήσω στην αντιμετώπισή τους. Ένας πρόσθετος λόγος, ο οποίος φάνηκε και στην Γενική Συνέλευση, είναι ότι η πλειοψηφία των φίλων του Πρωτέα -επώνυμων και μη- αρκείται σε κριτική, συμβουλές και γενικόλογα σχόλια, χωρίς να συμβάλλει στο παραμικρό, σε λύσεις!
Έχω, λοιπόν, μία πρόταση: Θα μπορούσαν οι αιρετοί της περιοχής, που ήσαν παρόντες στην Γενική Συνέλευση, κι ενδιαφέρονται -όπως δήλωσαν- για τον Πρωτέα, δηλαδή οι κ.κ. Μπουκουβάλας, Τσαλικίδης και Παπουτσής, να αναλάβουν άμεσα την δημιουργία μιας Επιτροπής Σωτηρίας με τους ίδιους μέσα, και να ενισχύσουν συγκεκριμένα και αποτελεσματικά την διοίκηση του συλλόγου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money