Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–1





Ματς γεμάτο δύναμη, στο οποίο άντεξαν και οι δύο ομάδες! Η γηπεδούχος Μάχη ήταν καλύτερη, έχασε αρκετές ευκαιρίες και τελικά παραχώρησε 1-1 στον αξιόμαχο Κεραυνό, που είχε καλύτερο παίκτη του τον τερματοφύλακα Θωμά Χαντζάρα.
Η Μάχη μπήκε στο παιχνίδι με τον αέρα του φαβορί και διατήρησε τον έλεγχο, πιέζοντας και απειλώντας την αντίπαλη εστία με τους Κοροβέση, Καχόπουλο, Σωτηριάδη, Μίχα και Σένε. Στις περισσότερες περιπτώσεις επενέβη σωτήρια ο Χαντζάρας ενώ στο 70' σε κοντινό πλασέ του Καρακοζίδη, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι!
Ο Κεραυνός «στήθηκε» και με 12 μόνο παίκτες στην αποστολή, έπαιξε για την ισοπαλία. Όμως, σε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε (83’) προηγήθηκε όταν ο Λιούμης εκτέλεσε φάουλ και ο Πρίφτης πλάσαρε από κοντά τον Παππά (0-1). Μάλιστα, λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να πετύχαιναν και δεύτερο γκολ με τον Σεΐντι!
Η Μάχη ισοφάρισε στο 86’ με κεφαλιά του προωθημένου Σωτηριάδη, μετά από σέντρα του Σένε και πρώτη κεφαλιά-πάσα προς τον σκόρερ από τον Μίχα (1-1). Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλη καλή ευκαιρία να σημειώσουν γκολ…
Οι αντίπαλοι ζήτησαν από ένα πέναλτυ. Ο Κεραυνός στο α’ μέρος σε χέρι του Μίχα εντός περιοχής και η Μάχη στο 60’ σε χέρι του Μαγγανά, πάλι εντός περιοχής. Και στις δύο περιπτώσεις ο διαιτητής δεν δέχθηκε τις αιτιάσεις των παραπονούμενων, θεωρώντας ότι δεν υπήρχε παράβαση κανονισμού.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Γουρνιάς, Μήταρης.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Αλ. Καλλιακούδας, Τσέλας, Νταής, Σωτηριάδης, Καραλής, Καρακοζίδης, Αλ. Κοροβέσης (60' Ραπτογιάννης), Σένε, Μίχας, Καχόπουλος (75' Χατζηεμμανουήλ).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κοντός): Χαντζάρας, Ν. Βανγκέλι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Λιούμης, Πρίφτης, Σεΐντι, Κετέογλου, Παπανικολάου (77' Χελιώτης), Μπαξεβάνης (90' Κίτσιος), Μαγγανάς (68' Φουστέρης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money