Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΩΡΩΠΟΣ 0–1


Φάση από τον αγώνα
Καλή εμφάνιση κι επιστροφή στις νίκες για τον Ωρωπό στην Βουλιαγμένη, μετά από 9 αγωνιστικές! H Bουλιαγμένη παρουσιάσθηκε με πολλές αλλαγές αλλά πάλεψε όσο μπορούσε, καθώς υστερεί επιθετικά.
Στον κακό αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Ωρωπού έδειξε ότι διαθέτει τεχνική, δύναμη και θέληση για την νίκη. Μόλις στο 2’ συνδυασμός Μπραχιμάι-Ευφραιμίδη-Μήτρου-Φιλλή και πάσα του τελευταίου στον Στεφανή, που έκανε δυνατό σουτ, απέφερε το νικητήριο τέρμα (0-1).
Στο 15’ ο Ντέρκα πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα σε δυνατό σουτ του Αποστολόπουλου. Στο 32’ ο Στεφανή πήρε κάθετη μπαλλιά του Φιλλή, αλλά γλίστρησε και δεν πρόλαβε να σημειώσει δεύτερο γκολ... Στο 37’ δυνατό σουτ του Ευφραιμίδη μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο των κινήσεων, δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες (στο 60’ σουτ του Φιλλή απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στο 74’ χαμένο σουτ του Μπαλόκα). Στο 90’ ο Ωρωπός ζήτησε πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Νίκου Κανάρη.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Χριστόπουλος, Πολίτης.
ΩΡΩΠΟΣ (Ιωσηφίδης-Σκαρμούτσος): Ντέρκα, Μήτρου, Αμπάζι, Κατερίνης, Εδ. Σκαρμούτσος, Μπραχιμάι, Ευφραιμίδης (76’ Βολιώτης), Στεφανή (87’ Γιουνάς), Φιλλής, Γιάν. Κανάρης (67’ Νικ. Κανάρης), Γιώργ. Μπαλόκας.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Αποστολόπουλος, Λαμάι, Αντωνόπουλος, Μπακούρος, Καρδαμίτσης, Μπάκος (81' Γκούμας), Χατζηνικολάου (65' Ιωαννίδης), Πουράνης, Παφίτης, Κωνσταντόπουλος (46' Πουλάι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money