Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3–0



Φάση από τον αγώνα
Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου νίκησε γηπεδούχος τα Γλυκά Νερά με 3-0, στο ντεμπούτο του Ανδρέα Σκουβαρά στον πάγκο του.
Στο α' μέρος έγινε παιχνίδι καλού ρυθμού αλλά χωρίς μεγάλες φάσεις. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 28' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραχάλιου (1-0).
Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός πέτυχε πιο εύκολα τον στόχο του, καθώς απεβλήθη στο 52’ με 2η κίτρινη κάρτα ο Σότα (για μαρκάρισμα στον Τσεβά).
Τα Γλυκά Νερά παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, αντέδρασαν για 10’ λεπτά περίπου, δημιουργώντας 3 καλές ευκαιρίες με τους Μουσαράι, Θεοφάνους (απέκρουσε δύσκολα ο Χανδρινός) και Κουτρομάνο!
Όμως, στο 65' ο Σουσούνης με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 2-0, σε τετ-α-τετ με τον Γερογιάννη ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σάιντ.
Η συνέχεια ανήκε μόνο στον Ολυμπιακό, που κυριάρχησε, είχε δοκάρι στο 68’ σε σουτ του Καραγιάννη και πέτυχε το 3-0 στο 80' με κοντινό πλασέ του Τσέλια. Στο 86' ο Σουσούνης έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν «τσίμπησε» την μπάλλα αλλά ο Γερογιάννης έδιωξε με υπερένταση…
Διαιτητές: Γαλάνης – Δ. Τζαφόλιας, Καραθανάσης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Σκουβαράς): Χανδρινός, Λαζαρίδης, Μπαλωμένος, Ιωσήπου, Ταράτσας, Καραγιάννης, Τσέλια (75' Σεβδαλής), Κατσούγκρης, Ρόμπολας (46' Σουσούνης), Α. Καραχάλιος (77' Μπερμπάντης), Κ. Τσεβάς.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Βασ. Καραούλης): Γερογιάννης, Μανιός (75' Κολλάτος), Λάβδας, Γιαννούλης, Σότα, Βάρδας, Νάνος, Δογάνης, Μπέντας (39' λ.τρ. Θεοφάνους), Κουτρομάνος, Ρέκα (46' Μουσαράι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money