Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–1


Φάση από τον συναρπαστικό αγώνα

Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, με πολύ πάθος κι από τις δύο πλευρές και αρκετές φάσεις μπροστά στα τέρματα… Μόλις στο 5’ ο τερματοφύλακας του Εθνικού Κόλλιας έκανε πέναλτυ στον Μπαλογιάννη, κι απεβλήθη… Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Καρατσίκος αλλά ο Τοντισάκης, που μπήκε αλλαγή, απέκρουσε! Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν για 85’ λεπτά με 10 παίκτες!
Πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο του αγώνα (18’), ο Διόνυσος πέτυχε το 1-0 με πλασέ του Βλάσι, που πήρε την μπάλλα μέσα στην περιοχή από διαγώνια μπαλλιά του Καρατσίκου.
Στην αρχή (2’), ο Εθνικός είχε 2 καλές ευκαιρίες να σκοράρει με τον Μουλάκη, ο οποίος τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 46’ του α’ μέρους, με κοντινό πλασέ (1-1). Ενδιάμεσα (35’) ο Καρατσίκος έχασε κι άλλη καλή ευκαιρία για το 2-0.
Στο β’ ημίχρονο ο Διόνυσος είχε 2-3 καλές προσπάθειες του Μπαλογιάννη, που κόπηκαν την τελευταία στιγμή από τον Τοντισάκη και τους αμυντικούς ενώ ο Εθνικός (παρότι με 10) είχε πρωταγωνιστή τον Καραπάνο κι εκτελεστή τον Μουλάκη, και φαινόταν να παίζει με περισσότερους παίκτες από του γηπεδούχους!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δ. Τζαφόλιας, Παπαδιώτης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Ευαγγελάτος, Βαΐόπουλος, Χ. Γκέσουρας, Μίσιος, Καρατσίκος, Βλάσι, Χρυσανθόπουλος, Κονόμης, Μπαλογιάννης, Αγγελόπουλος (61’ Μαρώλιας).
ΕΘΝΙΚΟΣ (Ζορμπάς): Κόλλιας (5’ Τοντισάκης), Ανδρουτσόπουλος, Σχοινάς, Γιάν. Νικηφοράκης, Αλτιπαρμάκης, Ελευθερίου, Τζάμος (42’ Μπισμπιρούλας), Κόνιαρης, Καραπάνος, Θρ. Νικηφοράκης, Μουλάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money