Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ!



Ο Παντελίδης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών! Εκτός από γνωστός τραγουδιστής με πολλούς θαυμαστές, ο Παντελής Παντελίδης ήταν γνωστός στον Κόκκινο Μύλο και τον αθλητικό κόσμο της περιοχής, ως αθλητής των ακαδημιών του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών! Το άκουσμα του τραγικού θανάτου του σε ηλικία μόλις 33 ετών, βύθισε στο πένθος την αθλητική κοινότητα. Όλοι τον θυμούνται σαν ένα από τα ταλέντα που πέρασαν από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Συντετριμμένος ο προπονητής του Αντώνης Σουλακέλλης, ανέβασε δυο λόγια για τον νεαρό ποδοσφαιριστή Παντελίδη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
«Χρειάσθηκε πολύ ώρα ώσπου να το συνειδητοποιήσω, αν και το άκουσα από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ. Είναι απίστευτο. Και τόσο καλό παιδί! Τον γνώρισα πολύ μικρό, τότε που πρωτοήρθε να ενταχθεί στις ακαδημίες του Αχιλλέα, που ήμουν προπονητής. Τον θυμάμαι από τότε που με την κιθαρίτσα του, μέσα στ’ αποδυτήρια του γηπέδου του Αχιλλέα και στις γιορτές μας, τραγούδαγε, κερδίζοντας και ξεσηκώνοντας τους συμπαίκτες και πρώτους θαυμαστές του! Από τότε πέρασε καιρός… Τον συνάντησα αργότερα, στο μαγαζί που διατηρούσε η οικογένειά του και τα είπαμε θυμίζοντάς μου παλιές καλές στιγμές από το ποδόσφαιρο. Πρόσφατα συνάντησα τυχαία τον πατέρα του και την μητέρα του, και μου έλεγαν πόσο με συμπαθούσε και ότι πάντα μίλαγε με καλά λόγια για εμένα… Ακούγοντας τη θλιβερή είδηση, για μια στιγμή μου ήρθαν όλα στο νου… Κρίμα, πολύ κρίμα… Γεια σου ρε Παντέλο και καλό ταξίδι. Τώρα πλέον θα σε ραίνουν με λουλούδια οι αγγέλοι, ακούγοντάς σε να τους λες “δεν γίνεται …και όμως γίνεται”. Και είναι τόσο άδικο! ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ, Παντελή Παντελίδη»!
Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο ήταν τόσο μεγάλη, που μικρός ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής. Χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» είχε δηλώσει: «Ποδοσφαιριστής ήθελα να γίνω. Επιθετικός έπαιζα, από επτά ετών. Μέχρι που στα 17 μου, διαγνώσθηκε υπερτροφία στην καρδιά. Ήταν ριψοκίνδυνο να συνεχίσω με διπλές και τριπλές προπονήσεις. Ήθελα να δώσω Πανελλήνιες και να περάσω στην Γυμναστική Ακαδημία. Είχα περάσει από διάφορους συλλόγους: Απόλλωνα Αθηνών, Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, Αθλητική Ένωση Κηφισιάς. Ποτέ τα καλοκαίρια δεν πήγαινα διακοπές σε κατασκήνωση, πάντα προετοιμασία. Μέχρι τα 17 μου δεν έβγαινα Παρασκευή και Σάββατο, αν είχα αγώνα την επομένη».
Οι παλιοί του συμπαίκτες, έχουν αναρτήσει στο Facebook αρκετές φωτογραφίες από την εποχή που ο αδικοχαμένος Παντελής έπαιζε ποδόσφαιρο στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, πριν από 13-15 χρόνια. Όσοι τον θυμούνται να αγωνίζεται, κάνουν λόγο για έναν δυνατό σέντερ-φορ, που είχε αρκετά καλά στοιχεία και θα μπορούσε να κάνει καριέρα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money