Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1–2


Το 1-2 με σκόρερ τον Μπέντα

Με την γνωστή συνταγή της μέτριας αλλά αποτελεσματικής εμφάνισης (με παράλληλη ανοχή από πλευράς διαιτησίας), η Θύελλα πέρασε νικηφόρα κι από τα Γλυκά Νερά με 2-1. Έτσι, η ομάδα της Διασταύρωσης Ραφήνας προβάλλει ως το φαβορί για την κατάκτηση και του εφετινού τίτλου. Θυμηθήκαμε παρακολουθώντας το ματς ότι τουλάχιστον 6 παίκτες της χθεσινής Θύελλας, έχουν αγωνισθεί στο παρελθόν με την φανέλα των Γλυκών Νερών.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν το πολύ αυστηρό πέναλτυ (υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες) που έδωσε ο διαιτητής στον Βαζέχα για κόντρα εντός περιοχής με τον Γιαννούλη (σ.σ. γιατί δεν ήταν φάουλ επιθετικό;) κι έτσι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με εύστοχη εκτέλεση από τον Χαρακτίδη (0-1).
Τα Γλυκά Νερά διατήρησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα την υπεροχή και είχαν ευκαιρία (10’) να προηγηθούν σε χαμένο τετ-α-τετ του Σότα! Αργότερα απείλησαν με τον Μουσαράι, ο οποίος αστόχησε από εξαιρετική θέση ενώ είχαν ακόμη μια καλή στιγμή με τον Βάρδα. Γενικά, στην συνέχεια έπαιξαν καλύτερα από τους αντιπάλους τους αλλά χωρίς να έχουν επιτυχημένες τελικές προσπάθειες.
Πάντως, η Θύελλα στο 42' βρέθηκε να προηγείται με 2-0: Λάθος μεταβίβαση (κεφαλιά) του Σότα προς τα πίσω, έδωσε την ευκαιρία στον επερχόμενο Παπαδόπουλο να πασάρει στον Αθανασόπουλο, που πέτυχε από κοντά το γκολ…
Στο β’ ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε πολύ. Η Θύελλα «περίμενε» την αντίδραση των Γλυκών Νερών, που ήλθε στο 65', όταν ο Μπέντας με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ, μείωσε σε 1-2. Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχώς μεγάλωνε αλλά η ισοφάριση δεν ήλθε ποτέ! Χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες από πλευράς γηπεδούχων, με τους Μπέντα, Κουτρομάνο, Νάνο, Θεοφάνους…
Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας ίσα που άντεξαν την πίεση (διαθέτοντας και αρκετή τύχη), καθώς δεν είχαν στο τέλος το κουράγιο ούτε να αντεπιτεθούν.
Διαιτητές: Δραγάτης – Πολυχρονιάδης, Κάλλης. Οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Βασ. Καραούλης): Γερογιάννης, Μανιός, Λάβδας, Γιαννούλης, Σότα, Δογάνης, Βάρδας, Νάνος, Ρέκα (46' Θεοφάνους), Κουτρομάνος, Μουσαράι (60' Μπέντας).
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Πάντος, Μανουσάκης, Στάφα (50' Ντε Ντέους), Γεραγωτέλλης, Ντούνης, Ντόσκας, Χαρακτίδης (90' Ελ. Παπαδόπουλος Ι), Ανδρεαδάκης (70' Μπαξεβάνης), Αθανασόπουλος, Βαζέχα, Ελ. Παπαδόπουλος ΙΙ.
* Σε ανακοίνωση των Γλυκών Νερών τονίζεται: «Σήμερα ο κ. Δραγάτης εξετέλεσε την αποστολή του και θέλουμε να ''συγχαρούμε'' την ΕΠΣΑΝΑ για την σημερινή διαιτησία. Εκτός από τα λάθη που έκανε εις βάρος μας, ήταν άκρως ειρωνικός και μάλιστα η μοναδική στιγμή που εκνευρίστηκε ήταν όταν κάποιος από την εξέδρα γύρισε και του φώναξε κωλόμπατσε... Τότε κοίταξε προς τον κόσμο για να δει ποιος τον έβρισε. Αντίθετα, ως Γλυκά Νερά συγχαίρουμε τους δύο βοηθούς Πολυχρονιάδη – Κάλλη για τις άριστες αποφάσεις τους και φυσικά να σημειώσουμε πως δεν έχουμε απολύτως τίποτα με το σωματείο της Θύελλας Ραφήνας».
* Ο προπονητής της Θύελλας Πέτρος Τσιγκούλης, μετά τον αγώνα δήλωσε: «Ήταν μια πολύτιμη νίκη, κόντρα σε μια καλή ομάδα, με δυνατή έδρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους των Γλυκών Νερών για την φιλοξενία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money