Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 4–1


Το 1-0 από τον Κατσάι (ν.4)

Νέα σημαντική νίκη πέτυχε ο γηπεδούχος Παμπαιανικός, επικρατώντας του ισχυρού Διονύσου με 4-1, μετά από εξαιρετικό αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν σοβαρά προβλήματα ελλείψεων βασικών παικτών τους λόγω τραυματισμών, επαγγελματικών ενασχολήσεων και αποβολών! Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε η ομάδα της Παιανίας να υστερεί αφού οι νεαροί αντικαταστάτες τους διέπρεψαν.
Ο Διόνυσος παραλίγο να ισοφάριζε 1-1 στο 25’ αλλά η μπάλλα στο τετ-α-τετ του Α. Γκέσουρα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, οπότε δεν άλλαξε η μορφή του παιχνιδιού και οι γηπεδούχοι επικράτησαν με την επιθετική τους ισχύ!
Στο α’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, περιορίζοντας τον Διόνυσο σε παθητικό ρόλο. Στο β’ μέρος οι αλλαγές των φιλοξενουμένων, τους βοήθησαν αρκετά στον επιθετικό τομέα.
Φάσεις και γκολ:  
04’: Σε εκτέλεση κόρνερ του Σέλβια, o πρωτοεμφανισθείς 16χρονος Κατσάι, με σουτ σημείωσε το 1-0.
25’: Μετά από σέντρα του Χρυσανθόπουλου, ο Α. Γκέσουρας βγήκε μόνος σε ιδανική θέση αλλά έστειλε την μπάλλα με πάταγο στο οριζόντιο δοκάρι!
35’: Ο Γκόμπλιας με μπαλλιά 30 μέτρων, βρήκε -πίσω από την πλάτη των αμυντικών- τον Σέλβια, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 2-0.
Στην συνέχεια, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Παμπαιανικός έχασε 4 πολύ καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, αλλά οι Τσιγάρας, Σέλβια, Γιαμάς και Δημήτρουλας, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μπακοδήμο.
53’: Ο Μπαλογιάννης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σημάδεψε για δεύτερη φορά το οριζόντιο δοκάρι του Ομουρίδη!
63’: Ο Γιαμάς βρήκε τον Σέλβια, ο οποίος σημείωσε το 3-0.
70’: Ο Καρατζίκος εκτέλεσε φάουλ και ο Μπαλογιάννης με κεφαλιά μείωσε σε 3-1.
80’: Ο Σέλβια με σουτ έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπακοδήμου!
83’: Απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπρέγιαννης.
86’: Ο Σέλβια με απευθείας εκτέλεση φάουλ, «σημάδεψε» για δεύτερη φορά το οριζόντιο δοκάρι του Μπακοδήμου!
92’: Ο Τσιτιμάκης με ωραίες ντρίμπλες απέφυγε δύο αμυντικούς και πάσαρε στον Ντούλα, ο οποίος πέτυχε με σουτ το τελικό 4-1.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Γουρνιάς, Τσέλιος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Μπρέγιαννης, Αντωνόπουλος (75’ Κατσίμπρας), Κατσάι, Χατζής, Γκόμπλιας, Σέλβια (88’ Ντούλας), Παρθένης, Γιαμάς (84’ Τσιτιμάκης), Τσιγάρας, Δημήτρουλας.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Ευαγγελάτος, Βαϊόπουλος (46’ Μαρώλιας), Χ. Γκέσουρας, Μίσιος, Καρατζίκος, Βλάσι, Χρυσανθόπουλος, Αγγελόπουλος (75’ Δρόσος), Α. Γκέσουρας, Kονόμι (46’ Μπαλογιάννης).

Το τετ-α-τετ του Α. Γκέσουρα (μετά το σουτ η μπάλλα θα κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και θ' απομακρυνθεί)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money