Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΩΤΕAΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–1


Φάση από τον αγώνα


Οι ομάδες πραγματοποίησαν εντυπωσιακό ξεκίνημα, με τους φιλοξενούμενους ελαφρώς καλύτερους αλλά όχι αποτελεσματικούς. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, προσπάθησαν να απειλήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν…
Στο 10’ ο Παπαβασιλείου με άμεση αντίδραση πρόλαβε κι έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 13’ με εντυπωσιακή εκτίναξη απέκρουσε σουτ του Μουστόγιαννη, αλλά η μπάλλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 21’ μετά από λανθασμένη έξοδο του τερματοφύλακα Καραγιάννη, η μπάλλα πέρασε παράλληλα από την εστία κι έφυγε άουτ.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πρόσεχαν περισσότερο την άμυνά τους και οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για να σκοράρουν.
Ο Βελετάκος είχε κτύπημα φάουλ που απέκρουσε με γροθιές ο Παπαβασιλείου και αργότερα πάλι ο Βελετάκος έδωσε στον Έλενα, ο οποίος αστόχησε.
Το τέρμα της νίκης του Ολυμπιακού, πέτυχε στο 70’ ο Μουστόγιαννης όταν από σέντρα-σουτ του Παπαγεωργίου και απόκρουση του Παπαβασιλείου, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Μουστόγιαννης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το σκορ (0-1).
Στο 80’ απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας Παπαβασιλείου, για φάουλ εκτός περιοχής ως τελευταίος παίκτης.
Διαιτητές: Aντ. Βλάχος – Γουργιώτης, Μήταρης.
ΠΡΩΤΕAΣ (Mακροδημήτρης): Παπαβασιλείου, Χύκα, Μαρινάκης, Κούλιμπης, Μακροδημήτρης (65' Ζντράβα), Κατσούλας, Νίνα, Λάππας, Διακορώνας, Μαραγκός, Μακρυπίδης (78' Φώσκολος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος): Καραγιάννης, Βασιλείου, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Βαφειάδης (55' Τσιάτσιος), Πάνου, Έλενας (60' Τσιώλης), Μπεργιάννης, Βελετάκος (75' Λυσέας), Μουστόγιαννης, Παπαγεωργίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money