Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΜΑΡΚΟ 4–0



Ο γηπεδούχος Νικολακάκης έπαιξε σοβαρά κι επικράτησε δίκαια της Μαρκό με 4-0. Από την αρχή φάνηκε ότι οι γηπεδούχοι ήταν αποφασισμένοι να νικήσουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πνοή και δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες…
Στο 10' ο Καλλέρης κέρδισε πέναλτυ από μαρκάρισμα εντός περιοχής του Πατσαούρα. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Πιτσούνης (1-0). Η Μαρκό κατάφερε στο 35’ να δημιουργήσει μια και μοναδική καλή ευκαιρία. Ο Γκόντζος είχε σουτ που αποκρούσθηκε και στην συνέχεια ο Δημογιάννης είχε δοκάρι.
Στο β’ ημίχρονο ο Νικολακάκης εμφανίσθηκε βελτιωμένος και κράτησε σαφή υπεροχή στις κινήσεις. Στο 53' ο Παπιδάκης με πλασέ σημείωσε το 2-0 και στο 59' οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτυ σε χέρι του Σκόρδα (ο οποίος απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα). Το πέναλτυ αξιοποίησε με ωραίο κτύπημα ο Μουκάνης (3-0).
Το παιχνίδι είχε κριθεί κι εξελισσόταν …χαλαρά, αλλά ο Καλλέρης παραφέρθηκε και αντίκρισε κι αυτός την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή στο 71’!
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Νίκας στο 81’. Η Μαρκό ουσιαστικά απείλησε μόνο μία φορά στο β’ μέρος (χαμένο τετ-α-τετ του Νούρια), πριν γίνει το 2-0…
Διαιτητές: Δραγάτης – Μπουξμπάουμ, Μήταρης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολιάκης, Πανίδης, Δαμιανίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Νίκας, Μητσέας (78' Σταύρος), Καλλέρης, Παπιδάκης, Εγιουρούμ (46' Σκούρας), Πιτσούνης, Μουκάνης (65' Τσαπανίδης).
ΜΑΡΚΟ (Παπαϊωάννου): Παππάς, Σκόρδας, Πατσαούρας (74' Γκριμέκης), Δημογιάννης, Τζανής, Δημητρίου (57' Πετράι), Βεϊζάι, Πλίτσης, Νούρια, Ζατσελλάρι, Γκόντζος (77' Μερκούρης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money