Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2–0



Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, χωρίς σπουδαίο θέαμα. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου εκμεταλλεύθηκε σε δύο φάσεις τις ευκαιρίες του και πήρε την νίκη. Ο Παλληνιακός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και οι παίκτες του υπέπεσαν σε ατομικά λάθη.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα, όταν στο 20' ο Αραχωβίτης πραγματοποίησε άστοχη έξοδο αλλά διόρθωσε το λάθος του με δύο σωτήριες επεμβάσεις σε κοντινά σουτ των Τσίκλου και Μουστόγιαννη. Λίγο αργότερα (25') είχαν και δοκάρι, όταν σε σέντρα-σουτ του Κουρτάνοβιτς από πλάγια θέση, η μπάλλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.
Στο 28' ο Βελετάκος «τσίμπησε» έξυπνα την μπάλλα εντός περιοχής και ο Πανακούλιας υπέπεσε σε πέναλτυ. Το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο Βελετάκος (1-0).
Στο β’ μέρος το ματς κύλησε πιο ήρεμο, με μάχες κέντρου. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 52’ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Σιάσου που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Καραγιάννης, ενώ λίγο αργότερα ο Κούσης έπιασε καλό σουτ αλλά αστόχησε! Στο 65' ο Μαργέτης έκανε επικίνδυνο γύρισμα στην περιοχή, χωρίς αποτέλεσμα.
Μετά το 80' ο Παλληνιακός πίεσε «ψηλά» και ο Ολυμπιακός Λαυρίου βρήκε χώρους και απείλησε στο 85' με σουτ του Τσιάτσιου, ενώ στο 87' οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλη μεγάλη ευκαιρία με τον Καστή. Στο 88’ πρέπει να έγινε πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Κούση εντός περιοχής, χωρίς ο διαιτητής να το δώσει… Και στις καθυστερήσεις (93’), από λάθος της άμυνας του Παλληνιακού, ο Τσίκλος έκλεψε την μπάλλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα, σημειώνοντας το 2-0!
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Β. Τζαφόλιας, Γουρνιάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος): Καραγιάννης, Βασιλείου, Τσίκλος (94' Καπουράνης), Βαφειάδης, Μπεργιάννης, Πάνου, Κουρτάνοβιτς, Μπουτσάι, Βελετάκος (80' Τσιώλης), Μουστόγιαννης, Έλενας (75' Τσιάτσιος).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Αραχωβίτης, Αλβανός (72' Μυρτάι), Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Μαργέτης, Πανακούλιας (70' Καστής), Κυριόπουλος, Μαυράκης (50' Σιάσος), Κοβάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money