Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–1


Φάση από τον αγώνα

Ο Αήττητος μπορεί να συνέχισε την νικηφόρα πορεία του (5η συνεχής νίκη) και στην Σταμάτα, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρούς λόγους να διαμαρτύρονται έντονα για αδικία και αλλοίωση αποτελέσματος από το κακό διαιτητικό τρίο, που δεν αντελήφθη την κρισιμότητα του αγώνα, κι έπαιξε χλιαρά, απρόσεκτα, κι επιπόλαια…
Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι διατήρησαν σαφή υπεροχή και απείλησαν έντονα την εστία του Κονόμι. Έπρεπε, μάλιστα, να έχουν προηγηθεί στο σκορ αν ο βοηθός σε μια περίπτωση και ο διαιτητής σε άλλη, δεν τους στερούσε αυτή την δυνατότητα!
Στο 11’ η Σταμάτα υποστηρίζει ότι πέτυχε γκολ μετά από κτύπημα κόρνερ του Σμυρναίου και σπρώξιμο της μπάλλας από τον Τσαβδαρίδη ή τον Καβάση, μέσα από την γραμμή τέρματος του Κονόμι. Ο διαιτητής πήρε την ευθύνη της υπόδειξης (ο βοηθός δεν έδειξε αν ήταν γκολ ή όχι), ότι η μπάλλα δεν είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή τέρματος! Όλοι οι θεατές έμειναν με την απορία, γιατί δεν μέτρησε το γκολ, δεδομένου ότι οι πιο κοντινοί στην εστία του Αήττητου έλεγαν ότι η μπάλλα είχε περάσει την γραμμή…
Στο 38’ ο Μαμάης απέκρουσε δύσκολα σέντρα-σουτ του Δ. Λύγκου, καθώς η μπάλλα κτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει κόρνερ ενώ στο 42’ σε προσπάθεια και σέντρα-σουτ του Καλογήρου από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλλα σταμάτησε στο χέρι του Βιδάλη κατευθυνόμενη προς το τέρμα! Καθαρό πέναλτυ, που ο διαιτητής αρνήθηκε στην Σταμάτα!
Στο β’ μέρος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν κάπως καλύτερα, έδωσαν μάχες στο κέντρο και την επίθεση, και κατάφεραν στο 60’ να σκοράρουν με εξαιρετικό κτύπημα φάουλ του Μανώλη Λύγκου (0-1).
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, είχαν την δυνατότητα να ισοφαρίσουν αλλά οι αποβολές και το σωστό αμυντικό παιχνίδι του Αήττητου, δεν τους άφησε περιθώρια. Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση και πολλή δύναμη. Στο 68’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Τορλαχίδης για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο, ενώ στο 74’ απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα (μάλλον αδίκως) και ο Μαν. Λύγκος του Αήττητου… Στην εκπνοή (93’) απεβλήθη και ο Μπόρας των γηπεδούχων με 2η κίτρινη κάρτα (χέρι). Έτσι, η Σταμάτα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες!
Απέτυχαν ο διαιτητής Αντιπαριώτης και ο βοηθός Β. Τζαφόλιας. Πιο σωστός ο βοηθός Κάλλης.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Μανδραφλής): Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος, Μπόρας, Κ. Πέππας, Κριεμάδης (70' Αγουρίδας), Ν. Πέππας, Τσατσαράγκος (68' Μανασίδης), Τσαβδαρίδης (60' Σάββας), Καλογήρου, Καβάσης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Κονόμι, Ράπτης, Δ. Λύγκος, Μπαράκος, Βιδάλης, Μπρέγκου, Τσούκα (65' Φράγκος), Αρκουμάνης, Μ. Λύγκος, Κοσμάς (73' Κολάγκι), Κουτρούμπας (46' Τζαβέλλας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money