Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 0–0



Με την παρουσία εκατοντάδων θεατών (γέμισε ίσως για πρώτη φορά εφέτος η εξέδρα του γηπέδου Καλυβίων), το τοπικό ντέρμπυ έληξε ισόπαλο 0-0.
Στο α’ ημίχρονο παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο, καθώς οι ομάδες κυνήγησαν το γκολ, κι έχασαν ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν συντηρητικά και αρκέσθηκαν στην ισοπαλία.
Η πρώτη ευκαιρία έγινε από τον Σαρωνικό στο 11’ με τον Χαρίτο και τα Καλύβια απάντησαν στο 14’ με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Αλεξίου, που πλάσσαρε ελάχιστα άουτ!
Στο 22’ πάλι οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία, όταν ο Τσούνης «έκλεψε» την τελευταία στιγμή, πλασέ του Χαρίτου. Στο 24’ ο Χριστόπουλος με υπερπροσπάθεια έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλλα πέρασε άουτ.
Το παιχνίδι στο πεντάλεπτο 30’-35’ πήρε τρελό ρυθμό, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά γκολ δεν μπήκε και λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, είχε δύο συνεχόμενες ευκαιρίες ο Αλεξίου των Καλυβίων!
Στο β’ μέρος (57’) ο Τσούνης δεν κατάφερε να σκοράρει από καλή θέση ενώ στο 89’ σουτ του Αλεξίου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κόλλιας.
Διατητές: Κουτρομάνος – Δουλγεράκης, Κάλλης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Μασουράκης, Μίκο, Τσούνης, Παπανίκου (65’ Ε. Χριστόπουλος), Αλεξίου (54’ Χασουράκης), Δημητρακόπουλος (75’ Πάτσης), Σ.-Δ. Χριστόπουλος, Καρελιώτης, Μάτι.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Παπαϊωάννου, Μαυροθαλασσίτης, Γεσιλάι, Μαλατάνος, Κετέογλου, Δέδες (69’ Ναυπλιώτης), Κόεχλερ, Ντίνος (85’ Τσιγαρίδας), Χαρίτος, Αλεξίου, Τσομπανάκης (54’ Παράσχος).

* Ο νεαρός Αλεξίου τραυματίσθηκε στην φάση του 14' και μετά τον αγώνα μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα χειρός, που θα τον κρατήσει για αρκετές ημέρες εκτός δραστηριοτήτων της ομάδας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money