Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΚΟΡΩΠΙ 1–0



Σε ένα ματς μάλλον ανιαρό, η γηπεδούχος Μάχη βρήκε τρόπο να νικήσει 1-0 το μέτριο Κορωπί. Έτσι, η Μάχη παραμένει αήττητη για 5η σερί αγωνιστική (3 νίκες, 2 ισοπαλίες). Το Κορωπί «ψάχνει» απεγνωσμένα για βαθμούς αλλά η έλλειψη επιθετικής ισχύος δεν του το επιτρέπει…
Οι αντίπαλοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, προσπάθησαν για κάτι καλύτερο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Το παιχνίδι κρίθηκε από στημένη φάση. Στο 16' ο Μίχας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλλα έφθασε εντός περιοχής στον Κοροβέση, αυτός γύρισε στον Νταή, ο οποίος με κοντινό σουτ πέτυχε το 1-0. Στην φάση του γκολ, οι Κορωπιώτες διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλλα πέρασε την γραμμή του άουτ, πριν την γυρίσει ο Κοροβέσης στον σκόρερ.
Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτυ σε μαρκάρισμα αμυντικού στον Σένε, ο οποίος τελικά απεβλήθη στο 75'!
Διαιτητές: Λάμπρου – Τσαλίκογλου, Γουργιώτης.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Καλλιακούδας, Τσέλας, Νταής, Σωτηριάδης, Καραλής, Καχόπουλος (46' Καρακοζίδης), Ραπτογιάννης (87' Παιδής), Σένε, Μίχας, Αλ. Κοροβέσης (87' Βούσουλας).
ΚΟΡΩΠΙ (Αντ. Καραούλης): Ανδριανός, Κορωνιάς (66' Λυμπερόπουλος), Πάντου, Β. Παπαδόπουλος, Στ. Αλεξίου, Ματσάγγος, Αλ. Αλεξίου, Τούσα, Μασκλαβάνος, Παπακωσταντίνου (60' Μπανάι), Βλάχος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money