Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–0



Στο πρώτο ημίχρονο η Ατλαντίς εδικαιούτο ενός τουλάχιστον τέρματος. Έπαιξε καλύτερα, είχε δοκάρι, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ, ζήτησε πέναλτυ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει! Έτσι, ο Νικολακάκης βγήκε καλύτερος στο β’ ημίχρονο, πέτυχε σε δύο φάσεις ισάριθμα τέρματα και πήρε με την ωριμότητα που διακρίνει τους παίκτες του, την νίκη των εντυπώσεων και -για πρώτη φορά- την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου (άλλωστε είχε επιβληθεί και στον α’ ημιτελικό με 3-0)!
Μόλις στο 12’ ο Φώσκολος σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ ενώ στο 30’ ο Χρυσάφης εκτέλεσε φάουλ κι ανάγκασε τον Κολλιάκη να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση καθώς η μπάλλα μετά την απόκρουση κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Ακόμη, στο 38’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ σε χέρι αμυντικού εντός περιοχής…
Στο β’ ημίχρονο ο Νικολακάκης βελτιώθηκε και δημιούργησε δύο ευκαιρίες, σημειώνοντας δύο γκολ! Ο Εγιουρούμ με πολύ δυνατό σουτ στο 73’ «λύγισε» την αντίσταση του Σπ. Τσούνη για το 1-0 και στο 80’ ο Μητσέας με πλασέ εξ επαφής (μετά από ωραία ατομική ενέργεια στα πλάγια και σέντρα του Νταγιάντα) διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Πιο ώριμη ομάδα ο Νικολακάκης, πήρε αυτό που επεδίωκε, παρά το γεγονός ότι η Ατλαντίς πραγματοποίησε καλή εμφάνιση…
Με λάθη η διαιτησία (Δραγάτης – Τσαλίκογλου, Γουρνιάς).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Πανίδης, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Τέρζιεφ (70’ Σταύρος), Καλλέρης, Μητσέας, Εγιουρούμ, Πιτσούνης (80' Παπιδάκης), Μουκάνης (58' Νταγιάντας).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Σπ. Τσούνης, Πάντος (70’ Παππάς), Σβόλης, Τσιτοφώτος, Πούλιος, Πάσσαρης, Στασινόπουλος, Μπερέτης (80’ Καγιάς), Φώσκολος, Χρυσάφης, Γκατεντασβίλι (74’ Τσαδήμας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money