Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 2–0


Μαντάρα τα έκαναν οι διαιτητές του αγώνα!

Η Άνοιξη νίκησε τον Σαρωνικό 2-0 με ευνοϊκή διαιτησία, που έβγαλε τους παράγοντες του Σαρωνικού από «τα ρούχα» τους! Η καλή απόδοση των φιλοξενουμένων δυσκόλεψε τους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπαθούσαν, ήταν σε μεγάλο διάστημα του αγώνα καλύτεροι αλλά οι φάσεις δεν τους «έβγαιναν».
Όμως, η ευθύνη του διαιτητή ήταν μεγάλη στο πέναλτυ που καταλόγισε στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού υπέρ της Άνοιξης, με το οποίο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ και οι φιλοξενούμενοι εξεμάνησαν! Ακόμη, ο διαιτητής μπορούσε να διακόψει τον αγώνα όταν οπαδός των γηπεδούχων πέταξε πέτρα στον βοηθό και ο αγώνας διεκόπη επί 3λεπτο!
Η Άνοιξη είχε δοκάρι στο 25’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Θεοδώρου και λίγο μετά απείλησε με πλασέ του Λυγομένου. Στο 45' ο Δαρζέντας είχε σουτ από καλή θέση, μόλις άουτ.
Στο β’ ημίχρονο ο Σαρωνικός έχασε ευκαιρία στο 58’ να προηγηθεί με τον Αλεξίου (απέκρουσε δύσκολα ο Μουλάς) και στο 67’ σημειώθηκε η φάση-σκάνδαλο του αγώνα, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Σε προσπάθεια και σουτ του Βλαχάκη, ο διαιτητής είδε χέρι-πέναλτυ αμυντικού. Η απόφαση δημιούργησε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους και γενικότερη ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά, ο Κολώτας ευστόχησε στο κτύπημα πέναλτυ (1-0).
Στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα ο Σαρωνικός διατήρησε σαφή πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε δύο δοκάρια, σε ισάριθμες προσπάθειες του Αλεξίου στο 80' και στο 85'!
Ενδιάμεσα, στο 82', υπήρξε 3λεπτη διακοπή του παιχνιδιού, όταν οπαδός των γηπεδούχων πέταξε πέτρα στον βοηθό!
Μόλις η κατάσταση ηρέμησε, το ματς ξανάρχισε και η Άνοιξη στο 95’ πέτυχε το τελικό 2-0, με πλασέ του Μπουσδέκη…
Οι παράγοντες του Σαρωνικού μετά τον αγώνα ήταν έξαλλοι με τις διαιτητικές αποφάσεις. Κυρίως με την φάση του πέναλτυ! Επίσης, ρωτούσαν τι άλλο πρέπει να γίνει για να διακοπεί ένα παιχνίδι, σχετικά με την πέτρα που έριξε οπαδός των γηπεδούχων προς τον βοηθό!
Απέτυχαν οι διαιτητές Πολυχρονιάδης – Νίκας, Γκάλιος.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης, Κολώτας, Κυριάκης, Γιάν. Αθανασόπουλος, Ελούνα-Αμπέλε (Κόλμπερ), Λυγομένος, Δαρζέντας, Θεοδώρου (55' Βλαχάκης), Ειρ. Αθανασόπουλος (83' Μπουσδέκης), Ελευθερίου (70' Χαμπέρης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Παπαϊωάννου, Μαυρομάτης, Δέδες, Μαλατάνος, Κετέογλου, Τσιγαρίδας, Κόεχλερ (80' Χαρίτος), Ντίνος, Τσομπανάκης, Αλεξίου, Νικολάου (46' Παράσχος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money