Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΚΙ ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ



Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την ΕΠΣΑΝΑ οργάνωσαν εσπερίδα επιμόρφωσης την Δευτέρα 22/2/2016, στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας, με ομιλητές τους κ.κ. Όμηρο Εμμανουηλίδη και Μιχάλη Μητροτάσιο. Επίσης, έγιναν βραβεύσεις και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου.
Την εσπερίδα άνοιξε ο Πέτρος Τσιγκούλης (αναφέρθηκε εν συντομία στις δραστηριότητες του Συνδέσμου) και χαιρετισμό έκαναν ο Γρηγόρης Αποστολίδης (αναφέρθηκε στον ρόλο των προπονητών και πρότεινε να συσταθεί όργανο δεοντολογίας του Συνδέσμου) και ο αντιδήμαρχος του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργος Κοκκόλης (ενημέρωσε για τις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του δήμου και τα έργα για νέες που έχουν δρομολογηθεί). Παρών ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος.
Η εξαιρετική ομιλία του γιατρού Όμηρου Εμμανουηλίδη, είχε θέμα «Η διατροφή ενός ποδοσφαιριστή με ένα ή δύο αγώνες εβδομαδιαίως».
Ακολούθησαν βραβεύσεις του Συνδέσμου σε βετεράνους ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο διαιτητής Στέλιος Σγουρός και οι προπονητές (παλαίμαχοι παίκτες) Αβραάμ Καλφίν, Γιώργος Καραφέσκος και Βασίλης Μαστρακούλης.
Την ωραία εκδήλωση συμπλήρωσε η πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του εκπαιδευτή προπονητών και τεχνικού διευθυντή τμήματος υποδομών της ΑΕΚ Μιχάλη Μητροτάσιου, ο οποίος αναφέρθηκε ειδικά στα «στάδια ανάπτυξης ποδοσφαίρου».
Στο τέλος κόπηκε και η πίτα η Συνδέσμου… Η παρουσία των μελών στην εσπερίδα ήταν σημαντική και διάχυτο πέρασε το μήνυμα για ενδυνάμωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής. Η διαπίστωση ήταν ότι η επιμόρφωση των προπονητών ποδοσφαίρου της περιοχής μας, βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Ομιλία Όμηρου Εμμανουηλίδη
Τιμητική βράβευση Στέλιου Σγουρού (δεξιά)
Τιμητική βράβευση Αβραάμ Καλφίν (αριστερά)
Τιμητική βράβευση Γιώργου Καραφέσκου (αριστερά)

Τιμητική βράβευση Βασίλη Μαστρακούλη (αριστερά)
Ομιλία Μιχάλη Μητροτάσιου (αριστερά)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money