Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!



Η ανίκανη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ δεν ασχολήθηκε με τις συνεχείς παραινέσεις για προσφυγή στην δικαιοσύνη σχετικά με τον παράνομο στοιχηματισμό σε αγώνες Κυπέλλου της ευθύνης της, αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης, στην συνεδρίαση της Τρίτης 16/2/2016, κάλεσε τα σωματεία Α.Ο. Κορωπίου, Λαυρεωτική, Α.Ο. Κρυονερίου, Α.Π.Ο. Νικολακάκης και Α.Ο. Ατλαντίς για διευκρινήσεις, αναφορικά με δημοσιεύματα για στοιχηματισμό σε αγώνες Κυπέλλου!
Λογική του παραλόγου από παράγοντες και διοίκηση που δεν έκαναν τίποτε για να προστατεύσουν τα σωματεία της δυνάμεώς τους αλλά απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες στις 4 ομάδες των ημιτελικών της διοργάνωσης! Γελάνε και τα τσιμέντα!
Δηλαδή δεν καταλαβαίνει κανείς από την Π.Ε. ότι είναι γελοίο να καλούνται οι σύλλογοι, των οποίων οι ομάδες υφίστανται εν αγνοία τους βάναυση εκμετάλλευση, να δώσουν εξηγήσεις; Μεγαλύτερος διασυρμός δεν υπάρχει! Άλλωστε, η παραδοχή του β’ αντιπροέδρου του Δ.Σ. Σταύρου Χρυσάφη, για στασιμότητα στην οποία έχει περιέλθει η Ένωση, όπως και για αφερεγγυότητα, καταδεικνύει την αδυναμία αντίδρασης της παρούσας διοίκησης! Πώς έρχεται, λοιπόν, η Π.Ε. και καλεί για παροχή διευκρινίσεων αυτούς που είναι θύματα της κατάστασης και δεν απευθύνεται στα μέλη του Δ.Σ.;
Τα σωματεία ήδη διαμαρτύρονται για ασυνέπεια των διοικούντων σε καταστατικές υποχρεώσεις τους και ζητούν από τον Γιώργο Παπαμακάριο, να αναλάβει πρωτοβουλίες για προσφυγή στην δικαιοσύνη και σε άλλους φορείς που μπορεί να ασχοληθούν με την δημιουργηθείσα απαράδεκτη πραγματικότητα!
Η λαθραία εκμετάλλευση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τα διεθνή συμφέροντα πρέπει να σταματήσει αλλά χωρίς την παραμικρή ενέργεια αυτό δεν είναι εφικτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Γ. Παπαμακάριος βρίσκεται σε επικοινωνία με αρμόδιους φορείς και παράγοντες ώστε να προβεί σε ενέργειες αντίδρασης στον παράνομο στοιχηματισμό. Όμως, οι διοικούντες την ΕΠΣΑΝΑ τι κάνουν; Γιατί δεν κινούνται;
Όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει και οι θεσμικά υπεύθυνοι δεν αντιδρούν στο παραμικρό! Το ποδόσφαιρο της ΕΠΣΑΝΑ μολύνεται από την χρησιμοποίηση των ομάδων της στο παράνομο στοίχημα και δεν φαίνεται να ενοχλείται κανείς από τους διοικούντες την Ένωση! Καμία προσφυγή κατά των εταιριών στοιχήματος που λειτουργούν με τον παράνομο αυτό τρόπο, ανεξέλεγκτα. Και πολλά τα χρήματα που λέγεται ότι παίζονται και κάποιοι πλουτίζουν!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money