Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–2



Η Λαυρεωτική επικράτησε 2-1 του Νικηφόρου στον Γέρακα και ικανοποίησε τους φίλους της, καθώς αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα ο Νικηφόρο παρέμεινε στάσιμος για μία ακόμη αγωνιστική και δείχνει να του ξεφεύγει ο στόχος της παραμονής...
Στο α’ μέρος η Λαυρεωτική μπήκε πιο δυνατά κι άνοιξε το σκορ στο 10' με πλασέ του Βαλεντίνου Γιαχέβ (0-1). Μετά το 25’ ο Νικηφόρος πήρε πρωτοβουλίες αλλά και πάλι ο Β. Γιαχάεβ έχασε καλή ευκαιρία στο 32’ για το 0-2. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 45' με ωραίο τελείωμα του Μαρζέλου (1-1).
Στο β’ ημίχρονο η υπεροχή εναλλασσόταν συνεχώς. Η Λαυρεωτική ήταν καλύτερη στα διαστήματα 46’-55’ και 70’-78’ ενώ ο Νικηφόρος κράτησε την υπεροχή στα διαστήματα 55’-70’ και 80’ μέχρι τέλους.
Στο 75’ σε κόρνερ του Τσιριγώτη, έγινε κάτοχος της μπάλλας ο Κοντογιάννης, ο οποίος την ξαναγύρισε στον Τσιριγώτη, κι αυτός με ασύλληπτο σουτ την έστειλε στο «Γ» της εστίας του Φελέσκουρα (1-2)!
Οι Λαυριώτες στο 87' έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πώχου με 2η κίτρινη κάρτα (σε κτύπημα αντιπάλου).
Ο Νικηφόρος βγήκε αμέσως στην επίθεση και στο 88’ είχε δοκάρι σε σουτ του Χαρικιόπουλου ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Αποστολόπουλος μόνος του, αστόχησε από εξαιρετική θέση...
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Δ. Τζαφόλιας, Γουργιώτης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Τσίχλης): Φελέσκουρας, Κανελλόπουλος, Παπακώστας (38' λ.τρ. Τσαγκαράτος), Καγιώργης, Π. Ρίζος, Άγκουν, Μαρζέλος, Χαρικιόπουλος, Θ. Ρίζος, Δούβος, Αποστολόπουλος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Κόλτζος): Λάμπρου, Χουσεΐν, Τζώρας, Παντελιάς, Πώχος, Αλ. Γιαχάεβ, Τσιριγώτης, Κ. Παπαδόπουλος (87' Ιατρού), Κοντογιάννης (93' Σαλίβερος), Βουκελάτος (46' Ασλάνι), Βαλ. Γιαχάεβ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money