Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ!

Φάση από τον αγώνα

Σοβαρά επεισόδια συνέβησαν στο γήπεδο Κορωπίου «Αντώνης Πρίφτης», αμέσως μετά την λήξη του αγώνα Δόξας Κορωπίου-Κουβαρά 0-0.
Οπαδοί του Κουβαρά εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κι επιτέθηκαν τόσο στον διαιτητή Μ. Μαλαμά όσο και στους βοηθούς Σ. Κυριακόπουλο και Α. Τριγάζη, οι οποίοι έτρεξαν να καλυφθούν στ’ αποδυτήρια αλλά κι εκεί, κάποιοι έσπασαν το λουκέτο της θύρας που χωρίζει την κερκίδα από τ’ αποδυτήρια και κτύπησαν τους διαιτητές (περισσότερο τον Κυριακόπουλο)!
Ο λόγος του άκρατου εκνευρισμού των φίλων του Κουβαρά οφειλόταν στο γεγονός ότι γύρω στο 83’ ο βοηθός Κυριακόπουλος υπέδειξε τον ποδοσφαιριστή Γαλάνη σε θέση οφ-σάιντ (ως εκτεθειμένο πριν γίνει το σουτ από τον συμπαίκτη του Κοντζιά), όταν ο τελευταίος σημείωσε γκολ ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα Μιχάλη.
Βέβαια, νωρίτερα, στο 65’ είχε αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα ο Λεβέντης, κι ο Κουβαράς αγωνιζόταν με 10 παίκτες. Επιπλέον, στο 35’ είχε ακυρωθεί κι άλλο γκολ του Κουβαρά, όμως σε φάση που όλοι παραδέχονται ότι σωστά δόθηκε επιθετικό φάουλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money