Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0–3


Φάση από τον αγώνα

Μέσα σε 13’ λεπτά παιχνιδιού, η Λαυρεωτική σημείωσε 3 τέρματα και διέλυσε τα όνειρα της Δόξας Κορωπίου για καλύτερο αποτέλεσμα, από το πρώτο ημίωρο της μεταξύ τους συνάντησης! Η υβριστική συμπεριφορά μέρους οπαδών της Δόξας προς παίκτες της Λαυρεωτικής στην αρχή του αγώνα, έφερε προφανώς το αντίθετο αποτέλεσμα από εκείνο που ανέμεναν οι φίλοι της Δόξας. Διότι οι παίκτες της Λαυρεωτικής έδειξαν να εκνευρίζονται και να παίρνουν πρωτοβουλίες, που τους οδήγησαν στην επιτυχία 3 τερμάτων χωρίς …ανάσα!
Ειδικά ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ ήταν εξαιρετικός. Με ατομικές και ομαδικές ενέργειες, πέτυχε την απόλυτη επικράτηση της ομάδας του αφού στο 11’ άνοιξε ο ίδιος το σκορ (0-1).
Στο 19' ο Τσιριγώτης με ωραίο σουτ αξιοποίησε σέντρα του Βουκελάτου (0-2) και στο 24' πάλι ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ διαμόρφωσε το 0-3.
Η Δόξα αντέδρασε υποτονικά αφού δέχθηκε ψυχολογικό σοκ με το γρήγορο 0-3. Παρά τις προσπάθειες του Πλάκα, θετικό αποτέλεσμα δεν υπήρξε.
Στο β’ ημίχρονο η Λαυρεωτική δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ. Στο 76’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ασλάνι, με δεύτερη κίτρινη κάρτα (διαμαρτυρία για κτύπημα που δέχθηκε).
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Χόικας.
ΔΟΞΑ Κ. (Πετούρης): Αλευρής, Ξεφτεράκης (46' Κοτζάι), Δήμας (60' Τσαουσάι), Αδαμίδης, Τούντας (70' Μπεχάρι), Αμπεντινάι, Γρίβας, Στέφ. Παπαδόπουλος, Καψοκώστας, Μπονές, Πλάκα.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Κόλτζος): Λάμπρος, Χουσεΐν, Αλ. Γιαχάεβ, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Βουκελάτος (53' Ασλάνι), Τσιριγώτης, Βαλ. Γιαχάεβ (80' Ιατρού), Κοντογιάννης, Κ. Παπαδόπουλος (62' Τζώρας).

* Σε δήλωση του προπονητή της Δόξας Κορωπίου Θανάση Πετούρη, μετά το τέλος του αγώνα, απάντησε με ανακοίνωση η διοίκηση της Λαυρεωτικής.
Η δήλωση του κ. Πετούρη: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Λαυρεωτικής, για την μαχητικότητα που έδειξε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Όσον αφορά την δική μας ομάδα, ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται».
Η ανακοίνωση της διοίκησης της Λαυρεωτικής: «Η διοίκηση της ΑΠΕ Λαυρεωτικής ενημερώνει τον κ. Θανάση Πετούρη, ότι ο σύλλογός μας μέχρι και την 20ή αγωνιστική αγωνιζόταν -μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο- με μαχητικότητα... Και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με μαχητικότητα, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money