Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Συνεχίζουν οι στοιχηματικές εταιρίες του εξωτερικού να χρησιμοποιούν αγώνες της ΕΠΣΑΝΑ στα κουπόνια τους, χωρίς την παραμικρή αντίδραση από πλευράς Ένωσης!
Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», την περασμένη εβδομάδα περιελήφθησαν παράνομα στα κουπόνια διαφόρων εταιριών στοιχηματισμού της Ευρώπης, οι ημιτελικοί αγώνες Κυπέλλου Ατλαντίδος-Νικολακάκη και Κορωπίου-Τριγλίας!
Η Ένωση ακόμη …«ξύνεται» και οι διοικούντες δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να καταφύγουν σε άμεση προσφυγή στα δικαστήρια, με ασφαλιστικά μέτρα κατά των εταιριών αυτών, ώστε να σταματήσουν την εκμετάλλευση των ερασιτεχνικών σωματείων. Μάλιστα, στον αγώνα Ατλαντίδος-Νικολακάκη, μπήκε φραγή στον ζωντανό στοιχηματισμό μετά το 42’ λεπτό του αγώνα, μόλις το σκορ διαμορφώθηκε σε 0-2!
Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση εκθέτει την Ένωση, καθώς τα σωματεία -εν αγνοία τους- υφίστανται άγρια εκμετάλλευση από επαγγελματίες «στοιχηματζήδες»! Λέγεται ότι στα συγκεκριμένα παιχνίδια παίχθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αλλά κανείς ακόμη δεν μπορεί να το αποδείξει με στοιχεία… Γεγονός είναι ότι κάποιοι στην Ελλάδα έχουν στοχοποιήσει τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, κι αν δεν ληφθούν σύντομα μέτρα περιορισμού του φαινομένου, θα χάσουμε «τ’ αυγά και τα Πασχάλια».
Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι να πέσει στα νύχια των τυχάρπαστων αυτών εκμεταλλευτών, που θα το οδηγήσουν γρήγορα σε περαιτέρω απαξίωση. Οι θεσμικοί φορείς του αθλήματος πρέπει άμεσα να κινητοποιηθούν…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money