Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ



Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήθηκαν αρκετές μεταγραφές, καθώς πλησιάζουμε στην λήξη της χειμερινής περιόδου μεταγραφών. Αυτές που πληροφορηθήκαμε:
* Στην Δόξα Κορωπίου επέστρεψε ο τερματοφύλακας Κώστας Μιχάλης, ο οποίος είχε μείνει ανενεργός για ένα διάστημα και πρόσφατα αγωνιζόταν σε ομάδα της Κορίνθου. Θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της Δόξας για την παραμονή στην κατηγορία.
* Στην Μαρκό μεταπήδησε ο 20χρονος μέσος Κώστας Νούρια, από τον Α.Ο. Κορωπίου, όπου είχε παρουσία τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους.
* Στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου πήρε τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό Νίκο Ταράτσα, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Νέα Ιωνία. Έχει αγωνισθεί επίσης σε Χαϊδάρι και Ίκαρο Καλλιθέας.
* Ο Α.Ο. Κουβαρά ενισχύθηκε με τον έμπειρο τερματοφύλακα Αντώνη Μπαντουράκη, ο οποίος επανέρχεται στην αγωνιστική δράση στην κρίσιμη αυτή καμπή του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας που διανύουμε. Ο Μπαντουράκης έχει αγωνισθεί στον Άγιο Δημήτριο, τον Θρίαμβο, τον Αχαρναϊκό, τα Γλυκά Νερά και τον Ωρωπό.
* Ο Σαρωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού Δημήτρη Παράσχου από τον Ολυμπιακό Λαυρίου.
* Η Άνοιξη απέκτησε 7 παίκτες, ως εξής: Δημήτρης Δεσύλλας από Κρυονέρι, Σταύρος Βλαχάκης δανεικός από Κρυονέρι, Παύλος Ελευθερίου δανεικός από Α.Ο. Κηφισιάς, Τάσος Χαμπέρης από Αστέρα Μενιδίου, Παναγιώτης Γεωργούσης από Αστέρα Μενιδίου, Κώστας Τρακάκης από Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου και Παντελής Ξυπολιτάς από Π.Α.Ο. Κω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money