Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 3–2


Tρομερή απόκρουση του Χανδρινού λίγο πριν το 1-1

Ο Παλληνιακός επικράτησε του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με 3-2 στην μεγάλη ρεβάνς του επεισοδιακού αγώνα του α’ γύρου! Όλοι περίμεναν ένα παιχνίδι αντάξιο των δυνατοτήτων των δύο ομάδων και το παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον στο στάδιο της Παλλήνης. Το 4-2 του α’ γύρου είχε κάτσει στον λαιμό των Παλληνιωτών, που πανηγύρισαν την χθεσινή νίκη σαν να κέρδισαν τίτλο εθνικού πρωταθλήματος! Η νίκη αφιερώθηκε στον αείμνηστο Σωκράτη Κιούρκο...
Οι «ερυθρόλευκοι» του Αγίου Στεφάνου, που έμαθαν αργότερα ότι ο προπονητής τους Γιάννης Μαγγίνας παραιτήθηκε ύστερα απ' αυτή την ήττα, έμειναν 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Θύελλα και μετετράπησαν σε αουτσάιντερ στην μάχη του τίτλου. Κι όμως, θα μπορούσαν αυτοί να ήταν νικητές αν διέθεταν την στοιχειώδη ψυχραιμία να πετύχουν γκολ με κτύπημα πέναλτυ, πριν το 3-2!
Ο Παλληνιακός απέδειξε ότι διαθέτει -πιθανόν- την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και αδικείται από την θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα. Όμως, η επιπολαιότητα την έφερε εκεί που βρίσκεται…
Ο αγώνας εξελίχθηκε συναρπαστικός. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, επέβαλαν την υπεροχή τους και μόλις στο 8’ προηγήθηκαν 0-1 με κεφαλιά του Τσέλια, ύστερα από κτύπημα κόρνερ. Διατήρησαν αυτό τον ρυθμό μέχρι το 25' που είχαν 2 ακόμη καλές ευκαιρίες να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα. Ο Παλληνιακός σιγά-σιγά ανοίχθηκε και απείλησε σοβαρά δύο φορές την εστία του πολύ καλού Χανδρινού, πριν γίνει πέναλτυ στο 26' σε καθαρή εντός περιοχής ανατροπή του Μαργέτη, το οποίο κακώς αρνήθηκε ο διαιτητής!
Μοιραία στο 32’ ήλθε η ισοφάριση με ωραία κεφαλιά του Κυριόπουλου, μετά από σέντρα του Κοβάνη (1-1).
Στο β’ ημίχρονο το ματς απέκτησε ακόμη καλύτερο ρυθμό, με δύο ομάδες που απέδιδαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, μέχρι το 55' που συνδυάσθηκαν Κοβάνης-Μαργέτης-Κούσης και ο Κούσης με πλασέ πέτυχε το 2-1. Η απάντηση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου ήλθε στο 66' όταν σε φάση διαρκείας ο Κώστας Τσεβάς πετάχθηκε έξυπνα και ισοφάρισε με κεφαλιά (2-2). Στην συνέχεια ο Παλληνιακός έδειξε να έχει καλύτερη φυσική κατάσταση με την κατοχή μπάλλας που διατήρησε, καθώς ήταν και πιο απειλητικός.
Όμως, η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου ήταν αυτή που στο 78' τους έδωσε την ευκαιρία να νικήσουν… Σε μαρκάρισμα εντός περιοχής του Ελ Γκαμάλ επί του Κ. Τσεβά δόθηκε πέναλτυ. Ο Τσέλια που ανέλαβε την εκτέλεση, πλάσαρε στην δεξιά γωνία αλλά ο έξοχος Αραχωβίτης απέκρουσε εντυπωσιακά!
Οι γηπεδούχοι πήραν θάρρος από την εξέλιξη (σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους) και απείλησαν σε δύο ακόμη περιπτώσεις για τρίτο γκολ, που τελικά πέτυχαν στο 89' με πλασέ του Κυριόπουλου, ο οποίος είχε βγει σε θέση τετ-α-τετ με τον Χανδρινό (3-2).
Διαιτητές: Μαλαμάς – Σπυρόπουλος, Δουλγεράκης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος (83' Καστής), Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Κούνας, Μαργέτης (82' Σιάσος), Δαραμούσκας, Κυριόπουλος, Μαυράκης (56' Αλβανός), Κοβάνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Μαγγίνας): Χανδρινός, Λαζαρίδης (46' Π. Καραχάλιος), Μπαλωμένος, Ιωσήπου, Σουσούνης, Ρόμπολας, Τσέλια, Κατσούγκρης, Π. Ντεντόπουλος, Αλ. Καραχάλιος (72' Ταράτσας), Κ. Τσεβάς.

Πανηγυρισμός του 1-1 από τους γηπεδούχους

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money